Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Uppsala

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Alviks Måleri i Uppsala

Adress: ,
Telefon:
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Wärngrens Måleri i Uppsala AB

Adress: Bolandsgatan 9, Uppsala
Telefon: 018137028

Medlem av Målaremästarna

Vaksala Måleri AB

Adress: Vaksalagatan 35, Uppsala
Telefon: 018135200

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi har köpt en lägenhet på Prästgårdsgatan 19a i Uppsala som skulle behöva få följande uppfräschning:• spackla etc och måla vitt i tre sovrum och hall • måla (?) och sätta upp en golvlist på ca 2,5 m • montera ner och forsla bort en gammal duschkabin • sätta in en dörr i ett befintligt, men tomt, dvs ingen dörrkarm etc, dörrhål. Alternativt sätta igen det med en lufttät vägg (allergi + hund) Vi får tillträde den 27 juli, men kan visa dig lägenheten när som från nu.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Jag har ca 10 väggar som måste målas om innan jag flyttar men tyvärr är jag lite dålig på hur mkt yta det är. Jag bor i 59kvm.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Målning i trappa och övre hall i radhus, ca 30 kvm. Takhöjd i trappan (från trappavsats) är ca 3. 5 m.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Spackel och färg har spruckit och lossnat i 3 fönsternischer. Huset är från 1944.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Söker offert på målning av lägenhet i Uppsala första veckan i augusti start måndag 1/8 och klart senast fredag 5/8 pga inflytt. Har inte exakta mått än men vill måla väggar och ev. tak i 2 sovrum ca 15 m2+ hall + 5-6 m2 + vardagsrum på ca 24m2 med 2 fönster o balkongdörr (dvs bara 2. 5 väggar) + kök/matplats med 2 väggar på ca 2. 5m, allt på ett ungefär.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Lägenhet på 2rok. Behöver hjälp med bredspackling och målning av hall, sovrum och vardagsrum. Ca 45 kvm som ska målas.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Bredspackling och målning av vardagsrum. Tapet redan nedtaget. Mått på rum:

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.