Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Uppsala

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Alviks Måleri i Uppsala

Adress: ,
Telefon:
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Wärngrens Måleri i Uppsala AB

Adress: Bolandsgatan 9, Uppsala
Telefon: 018137028

Medlem av Målaremästarna

Vaksala Måleri AB

Adress: Vaksalagatan 35, Uppsala
Telefon: 018135200

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Underarbete och målning/tapetsering av tak, väggar och dörrfoder/lister i två stycken sovrum. Ytskikten är ganska ojämna och i taket har färgen flagat/spruckit.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Skada i gipsvägg. Ca 20x25cm. Laga gipsvägg samt förberedda för målning.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Målning + tapetsering i fritidshus Målning tak ca 45 m2 fördelat på fyra rum. Tapetsering ca 50 m2 fördelat på två rum

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Jag vill måla om väggarna i min lägenhet. Det handlar om ca 22 kvm. Jag tror att det behövs visst underarbete och spackling.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Vi vill sätta upp en tapet på en fondvägg, 400x240 cm.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Invändig målning av 4 st fönster+ 1 st balkongdörr, 1 st litet badrumsfönster samt 4 st element i min 3-rums lägenhet på S:t Persgatan. Eventuellt utbyte av delar av fönsterkarmsträ i 1-2 fönster, alternativt om det går att spackla.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Ommålning i 4 rum. Tre sovrum och ett vardagsrum. Väggar i sovrummen och tak och väggar i vardagsrum.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.