Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Uppsala

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Alviks Måleri i Uppsala

Adress: ,
Telefon:
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Wärngrens Måleri i Uppsala AB

Adress: Bolandsgatan 9, Uppsala
Telefon: 018137028

Medlem av Målaremästarna

Vaksala Måleri AB

Adress: Vaksalagatan 35, Uppsala
Telefon: 018135200

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Tvätt av fasad på stor villa och troligen målning av densamma

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Behöver ha hjälp med att måla väggar och tak i mitt vardagsrum. Inga möbler står i lägenheten just nu då jag inte flyttat in ännu. Vill fixa detta innan inflytt.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Utvändig målning av tvåvåningshus

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Har precis flyttat in i en lägenhet på 94 kvm, Orgelgatan 16, Uppsala. Behöver måla alla väggar, även visst underarbete behövs pga att tidigare ägare borrat + att det sitter en hel del expanderskruvar. Fastigheten är endast tre år gammal så lägenheten är förövrigt i gott skick.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Målning väggar, tak och nya tak-och golvlister vardagsrum, kök och hall i en bostadsrätt från 40-talet. Vardagsrum:5,15x3,93 med en en sida fönster, balkongdörr, stor öppning till vardagsrum Kök:

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  En farstukvist som ska skrapas och målas, även fixa trappan till farstukvisten

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Målning av 2 rum - förmodligen tapet - lägenhet ca 60 kvm ev kök o hall också Lägenheten är bara reserverad inte köpt ännu. Vill bara försäkra mej om att det finns nån som kan måla

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.