Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Göteborg

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

S2 Måleri AB

Adress: ,
Telefon:
Verksamheten inkluderar bland annat byggnads- och industrimåleri, lägenhetsreparationer, färgsättning och besiktning. Kundkretsen omfattar både privatpersoner och kommersiella uppdragsgivare, till exempel butiker, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Kontoret är lokaliserat i Marieholms industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Alucrom AB

Adress: Box 8919, Göteborg
Telefon: 0104707300
Företaget arbetar främst med blästring, industrilackering, rost- och brandskyddsmålning och korrosionsskydd. Arbete utförs mest inom tung industri, men även inom byggnadsprojekt, broar och lackering av tåg. Företaget etablerades 1953 och finns på 15 orter i Sverige och även i Polen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Hej Vi skulle vilja ha en offert på arbete, renovering inomhus. 20-tals trähus på centrala Hisingen (nära Backaplan) Vi kommer använda oss av ROT-avdrag. Arbetet kan påbörjas snarast, enligt överenskommelse.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Fasadtvätt och målning av suterränghus på en yta omkring 120 kvm.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Målning av innertak i vardagsrum/kök (öppen planlösning) om ca 30 kvm samt taklister (stuckatur i polyuretan, ~15cm höga, ca 26m). Taket i vardagsrummet har en del sprickor på vissa ställen som behöver åtgärdas

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Tapetsering av ett ganska litet sovrum.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Färg har lossnat från väggen och behöver måla över innan flytt. (Liten lägenhet på 24kvm, tror också det räcker med att bara måla om två av väggarna)

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Slipa och vaxa bänkskivor i köket. Köket har körsbärsträskivor som behöver slipas och behandlas med olja/vax Ca 4,7 kvm

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Hej, Jag undrar vad det på ett ungefär skulle kosta att anlita er för att ta ner tapet och måla vitt på väggarna i hyreslägenhet (2 rum) om ca 60 kvm?(Högt tak, kanske 2:70-3 m) men inga stuckaturer). Arbetet utförs helst första veckan i maj.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.