Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Göteborg

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

S2 Måleri AB

Adress: ,
Telefon:
Verksamheten inkluderar bland annat byggnads- och industrimåleri, lägenhetsreparationer, färgsättning och besiktning. Kundkretsen omfattar både privatpersoner och kommersiella uppdragsgivare, till exempel butiker, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Kontoret är lokaliserat i Marieholms industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Alucrom AB

Adress: Box 8919, Göteborg
Telefon: 0104707300
Företaget arbetar främst med blästring, industrilackering, rost- och brandskyddsmålning och korrosionsskydd. Arbete utförs mest inom tung industri, men även inom byggnadsprojekt, broar och lackering av tåg. Företaget etablerades 1953 och finns på 15 orter i Sverige och även i Polen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Enkel uppfräschning av källargästrum. Två innerdörrar i trä som nu är ljusblå och ljuslila vill vi ha målade i beige. Samt två källarfönster (cirka 50x40 cm)- ej utsida i samma färg.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Måla ett innertak på ca 30kvm i ett vardagsrum

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Lägenheten är på 36 kvm högt i tak 3,5 m vardags rum Hall och kök som målas ,även tak lite sprickor i taket i vardagsrummet som behövs spacklas finns även lite håll i väggarna som behövs spacklas annars förövrigt rena väggar

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Att spackla bara ett litet hål. ensam och behöver hjälp innan flytt

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Jag är intresserad av 3 offerter offert 1:förarbete och måleri av väggar och tak i 3-rums lägenhet på 87 m2 vi får färg av bostad ab poseidon offert 2:enbart förarbete och bredspackling i 3-rums lägenhet på 87 m2 offert 3:

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Diskbänken måste bytas ut och måla om hela lägenheten vägg och tak lägenheten är två rum

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Hej! Här kommer en förfrågan gällande skrapning och målning av träfasad. Det är en suterängvilla och övre planet har träfasad.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.