Register

GRATIS TJÄNST

OFFERTFÖRFRÅGAN FRÅN MåLARE i Stockholm

Är du i behov av en målare i Stockholm ? Vi hjälper dig kostnadsfritt att komma i kontakt med professionella målare. Varför spendera timmar i telefon för att hitta en seriös målare när vi kan göra jobbet åt dig?

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Visar målare i Stockholm

Adelstrands Måleri

Falugatan 7, Stockholm

08 - 301970

Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Alviks Fastighetsvård AB

Box 11033, Bromma

08 - 7047580

Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Björkstads Dekorationsmåleri AB, A

Kungsklippan 10, Stockholm

08 - 6521566

Företaget jobbar mest med marmorering och ådring. Använder sig av äldre tekniker och jobbar mest med att återställa och restaurera äldre dekorationsmålningar, bland annat i Katarina Kyrka. Företaget är beläget på östra Kungsholmen.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Bruske Måleri AB, Carl

Box 10053, Lidingö

08 - 4467575

Företaget bildades 1936 och har idag cirka 90 anställda. Verksamheten är mest inriktad mot fönsterrenovering och underhåll. Riktar sig både mot företag och privatpersoner. Huvudkontoret ligger på Lidingö men verksamhetsområdet täcker hela Stockholm och Roslagen.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Delér Måleri AB

Positionen 12, Stockholm

08 - 6521314

Familjeföretag som utför alla sortersmålerier och fönsterrenovering. Utför måleri och renovering, inom- som utomhus, både för privatpersonen och företag. Har även arbetat med kommersiella lokaler, till exempel hotell och bensinstationer. Företaget är beläget mellan Hjorthagen och Frihamnen, ett par kvarter från kajen, och har funnits i över 30 år.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Eneby PG Nilsson AB, Målerif:a

Gaveliusgatan 6, Stockholm

08 - 257143

Företag som ligger på östra Södermalm och har funnits sedan 1934. Utför arbeten för både privatpersoner och kommersiella intressenter, bland annat villor, förskolor och industrier. Verksamhetsområdet är Stockholm, Enköping och Sala med närområden.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Granath & Co Måleri AB, Bo

Rålambsvägen 19, 1 tr, Stockholm

08 - 6578040

Mindre företag beläget mellan Marieberg och Fredhäll, inte långt ifrån Lärarhögskolan. Huvudsakliga verksamheten är måleriarbeten i både privata och offentliga miljöer, till exempel bostadsrätter och kontor. Utför även utvändigt måleri på till exempel fönster.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kristinebergs Måleri AB

Love Almqvists väg 8, Stockholm

08 - 6187393

Företaget bildades 1977 och ligger i stadsdelen Kristineberg. Verksamhetsområdet är hela Storstockholm och alla sorts måleriarbeten, till exempel tapetsering, utförs för både företag och privatpersoner.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

L-A Måleri AB

Teknikringen 6, Stockholm

08 - 105649

Företag med 30 anställda som har funnits sedan 1991. Är beläget på Norra Djurgården, i närheten a Kungliga Tekniska Högskolan. Verksamheten spänner över både privata bostäder och företag men även offentliga byggnader, till exempel Tessinska Palatset och byggnader på Riddarholmen. Tar sig an alla storlekar på projekt, båe utvändigt och invändigt.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Larsson Örnmark Målerifirma AB

Box 27824, Stockholm

08 - 50591100

Verksamhetsområdet är främst Stockholm och Västerås med omnejd. Utför arbeten på både privata bostäder och offentliga miljöer, till exempel Storkyrkan och bostäder på Skeppsholmen. Erbjuder alla sorts måleritjänster, till exempel dekorationsmåleri och fönsterrenovering.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Linder & Granath AB, Målerifirma

Box 27815, Stockholm

08 - 50591170

Företaget har 32 anställda, varav sex stycken servicemålare. Kontoret finns på Gärdet nära Frihamnen. Företaget har funnits sedan 1947 och är ett dotterbolag till L Örnmarks Förvaltning AB. Utför alla slags måleritjänster till både privata och offentliga fastighetsägare, till exempel bostads- och hyresrätter, villor och kontor.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Andersson & Eriksson Målare AB

Folkungagatan 110, Stockholm

08 - 6436446

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Bellmans Måleri AB

Box 55644, Stockholm

08 - 6625595

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Bildmark & Son AB, Målerifirma A

Eriksbergsgatan 13, Stockholm

08 - 6110164

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Dahlberg & Son AB, Målerifirma

Brännkyrkagatan 119, Stockholm

08 - 6680615

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

  • 1
  • 2

Fritextsökning

Du kan söka på region eller företagsnamn i fältet nedan.

Finansiering

Behöver du låna pengar till din renovering så har vi sammanställt en artikel som redogör vilka olika alternativ som finns att tillgå

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Statistik

I Stockholms stad fanns det 2008 21040 verksamma inom byggverksamhet bland totalt 554609 arbetande. Hantverkartätheten var 3,79%

Skapa offertförfrågan

Butiker som säljer färg och tapet
När du ska måla om hemma, kan det vara bra att veta var du kan köpa målarfärg, tapeter och penslar med mera. I Stockholm finns det väldigt många butiker som säljer allt man kan tänkas behöva.

I Bromma hittar du exempelvis en butik som heter Färgglädje Måleributiken.
Där kan du handla allt från färg och tapeter, till tyger och textil. Vid Norrmalm ligger ABC Färgekonomi, Kreatima och Alcro Beckers.
På Kungsholmen ligger, bland andra, Caparol och Colorama ? Kungsholmens Färgbutik.
Strax norr om Stockholm, ligger t.ex. Byggmax, K-rauta och Bauhaus.