Register

GRATIS TJÄNST

OFFERTFÖRFRÅGAN FRÅN HANTVERKARE

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala hantverkare som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Om tjänsten Hantverkare.se

Det finns tre syften med hantverkare.se:

1

Huvudsyftet med hantverkare.se är att erbjuda en enkel tjänst som skall förenkla och spara tid för kunden att hitta rätt hantverkare. Många lägger flera timmar på att ringa runt till många olika hantverkare för att försöka få till stånd någon form av jämförelse mellan dem. Här vänder vi på det och låter hantverkarna kontakta kunderna istället. Bara de hantverkare som har tid och tillräcklig kompetens svarar på förfrågningarna.

Kortfattat går det hela till så här: Besökaren anger vad man behöver ha hjälp med och när arbetet ska starta och låter sedan hantverkarna skicka offerter. Kunden utvärderar sedan offerterna i lugn och ro och väljer slutligen ut den leverantör som känns bäst.

Tjänsten inriktar sig mot både privatpersoner, företag och organisationer. Det är också givetvis ett fantastiskt sätt för hantverkare att hitta sina kunder.

2

Vi tillhandahåller ett hantverkarregister inom många olika områden inom byggsektorn. Vi listar endast företag som är anslutna till de ledande branschorganisationerna. Det är en trygghet att anlita företag som är anslutna till branschorganisationer då det ställs vissa krav för att erhålla medlemskap.

3

Hantverkare.se skall tillhandahålla information i form av artiklar för den som vill läsa om exempelvis vad man ska tänka på när man anlitar hantverkare, hur ROT-avdraget fungerar och mycket mycket mer.

Hantverkare.se drivs av Quality Unlimited AB i samarbete med Dorunner

Klicka här för att läsa vår sekretesspolicy

Kontakta oss

Hantverkare.se/Dorunner

08 - 580 800 05

Måndag-Fredag 09.00-17.00

[email protected]


Vid övriga frågor är du välkommen att maila oss

[email protected]

Senast inkomna jobb

 • Finsnickare / Snickerier

  Kungsbacka
 • Köksrenovering

  Halmstad
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Upplands-Bro
 • Kvalitetsansvarig (KA)

  Södertälje
 • Plantera / Nyplantering

  Stockholm