Register

GRATIS TJÄNST

Få offert från hantverkare i Malmö

Letar du efter en bra hantverkare i Malmö? Då har du kommit till rätt sajt. Vi lämnar dina uppgifter till upp till 5 företag i din geografiska närhet som sedan kan välja att kontakta dig om de vill ta sig an jobbet. Tjänsten på Hantverkare.se är inte bindande och kostar ingenting.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Visar alla hantverkare i Malmö

AB Olas VVS

Spånehusvägen 97, Malmö

0765765005

All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

Ändra uppgifter

Ukås Byggservice AB

Hanögatan 1, MALMÖ

040 - 137980

Vi utför bland annat ombyggnader, tillbyggnader, renoveringar, underhållsarbeten samt bostadsanpassningar.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

AB Arildssons Rör

Flygplansgatan 15, Malmö

040 - 228500

Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

Ändra uppgifter

AB I3AHCO Service

Stenyxegatan 24, Malmö

040 - 365180

Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Ändra uppgifter

AB Rörläggaren

Kantyxegatan 25, Malmö

040 - 987860

Företaget bildades i Malmö 1943 och ligger idag i Fosie industriområde. Företaget är privatägt och har även kontor i Helsingborg och i Halmstad. Verksamhetsområdet är Öresundsregionen och innefattar alla sorters VVS installationer och service till privatpersoner, kommersiella aktörer och företag.

Ändra uppgifter

Antonsson AB, Målerifirman Thure G

Husie Boställe, Malmö

040 - 922255

Systerföretag till Målningsteknik i Ängelholm, LP Måleri AB i Helsingborg och LP Golv. Utför arbeten inom traditionellt måleri, till exempel tapetsering, reparationer och ny-ochombyggnadsmåleri, fönsterunderhåll, dekorationsmåleri, fasadrengöring och läggning och underhåll av golv och kakel.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Br. Areskoug Byggnadsplåt AB

Ringugnsgatan 9, MALMÖ

040 - 159055

Företaget utför alla slags arbeten inom takläggning, till exempel plåttak och tegeltak. Även tillverkning av skyltar, bildekor och självhäftande text och legotillverkning av lister och beslag. Företaget startades 1975 och ligger i stadsdelen Annetorpsgården.

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Ändra uppgifter

Bunkeflo Byggplåt

Stenöregatan 29, BUNKEFLOSTRAND

040 - 964550

Företaget bildades 1993 och tar sig an alla jobb inom plåtslageri, till exempel underhåll, besiktning, nyläggning och reparation. Verksamheten vänder sig till både företag och privatpersoner och kontoret ligger i Bunkeflostrand.

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Ändra uppgifter

BYGG PAUL

vatenverksvagen 37,

0762937930

professionelt och rejäl stenläggning,stenplattor

Ändra uppgifter

Byggentreprenören Jan Svensson

Bronsyxegatan 9 B lokal C, MALMÖ

040 - 547510

Utför tjänster inom byggservice och underhåll, byten av fönster och dörrar, sättning av kakel och klinker, bygger uterum och renoverar kök och badrum. Företaget ligger i Fosie industriområde och utför uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och företag i sydvästra Skåne.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggteknikgruppen i Malmö AB

Box 30090, LIMHAMN

040 - 262900

Företaget startades 1989 och handhar allt från projektering till besiktning vad gäller byggen, men även fastighetsvärderingar, överlåtelsebesiktning, tekniska utredningar och byggledningsuppdrag. Företaget är beläget i Limhamn.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Ändra uppgifter

City Byggnads i Fosie AB

Sporregatan 18, MALMÖ

040 - 6301155

Företaget utför arbeten inom bland annat golv- och takläggning, renovering, fönstermålning och -renovering och läggning av kakel och klinker. Kundkretsen inkluderar bland annat privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Företaget ligger i Fosie.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

EC Elektro Centralen AB

Industrigatan 21, MALMÖ

040 - 6806045

Företaget utför arbeten inom el, tele och automation, till exempel tele- och datainstallioner, industriel, styr- och reglersystem och processlösningar. Företaget har kontor i både Malmö och Helsingborg städernas närområden är verksamhetsområdet.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ekberg & Gildeus Måleri AB

Bronsyxegatan 9 B, Malmö

040 - 6711070

Företaget är moderbolag till Måla i Skåne AB och kundkretsen inkluderar bland annat bygg- och förvaltningsbolag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Företaget erbjuder tjänster inom ny-, dekorations- och ombyggnadsmåleri, brandskydd och våtrum, färgsättning, projektering, servicesektorn och ytbehandling av golv. Kontoret är beläget i Elisedals industriområde industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Ekström Måleri AB, Leif

Krusegatan 24, Malmö

040 - 290165

Företaget erbjuder totalentreprenad inom måleriarbeten och pappersarbetet, även kring ROT-avdraget. Tjänster inkluderar ny- och ombyggnadsmålerier, fönsterrenovering och -målning, dekorationsmålning, service och underhåll. Företaget ligger mellan Sege industriområde och Segevång.

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Fritextsökning

Du kan söka på region eller företagsnamn i fältet nedan.

Finansiering

Behöver du låna pengar till din renovering så har vi sammanställt en artikel som redogör vilka olika alternativ som finns att tillgå

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.

Statistik

I Malmö stad fanns det 2008 9314 verksamma inom byggverksamhet bland totalt 147434 arbetande. Hantverkartätheten var 6,32%

Skapa offertförfrågan

Om bygglov i Malmö
Är du sugen på att bygga nytt? Ta först reda på vad det finns för regler och lagar kring bygglov i din kommun.
Det finns regler och lagar som bestämmer hur och var du får lov att bygga, samt om det du planerar att göra kräver bygglov eller är anmälningspliktiga.

I vissa fall behöver du inte ansöka om bygglov. Läs på Malmös hemsida när ett bygglov krävs!
Staden tar ut avgifter för en del av dess tjänster, t.ex. för en detaljplan, för bygglov eller anmälan. Den kostnaden kan variera och avgifter du inte räknat med kan tillkomma.

Allt om regler, lagar och kostnader går att läsa om på Malmös hemsida.

Hitta byggmaterial och verktyg
Enklast hittar du det material du behöver i en byggvaruhandel. Hornbach kan du till exempel hitta på Stora Varvsgatan eller i västra Malmö, på Vassvägen 10.
Närmsta Byggmax ligger i Vellinge och K-rauta hittar du i södra Malmö, på Nornegatan. Alla tänkbara verktyg går att köpa på Ahlsell, som ligger i både Rosengård och Bulltofta.