Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Borås

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Lundbergs & Starrèn Måleri AB

Adress: ,
Telefon:

Medlem av Målaremästarna

Yrkesmålaren i Borås AB

Adress: Barnhemsgatan 56, Borås
Telefon: 033108820

Medlem av Målaremästarna

Västsvenska Lift & Måleri i Borås AB

Adress: Regementsgatan 22, Borås
Telefon: 033132390

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi ska flyta till hus i slutet av september och vill gärna måla om inomhus innan inflytning. Alla väggar och tak ska målas i vit. Det är 1,5 plan hus i cirka 150 kvm, byggd 2008.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Behöver tapetsera 3 sovrum, Vardagsrum, hall och i trappan, måla trappan. Lister behöver bytas ut. Utomhus:

  Borås
 • Målning / Måleri

  Ommålning i relativt nyproducerad lägenhet (byggd 2014) 55 kvm. Vitt på all väggar idag. Behövs lite spackling (spikhål efter tavlor och gardinstänger).

  Borås
 • Fasad / Fasadrenovering

  Bygga om fasad. Ta ned den nuvarande fasaden och bygga om en ny fasad.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Ommålning av köksluckor samt kökslådor med följande mått! 32x59 59x69 59x86 19x69 59x70 34x69 34x69 49x70 49x70 49x70 39x12 39x15

  Borås
 • Målning / Måleri

  Hej Vi vill måla om vårt hus på 180 kvm + garage. Nuvarande färg ljusgrått. Ny färg:

  Borås
 • Målning / Måleri

  Målning av balkongräcken på tre balkonger som tillsammans är ca 25 m i längd och 1 m i höjd. Målning av trävägg ca 40 kvm.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri