Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Borås

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Lundbergs & Starrèn Måleri AB

Adress: ,
Telefon:

Medlem av Målaremästarna

Yrkesmålaren i Borås AB

Adress: Barnhemsgatan 56, Borås
Telefon: 033108820

Medlem av Målaremästarna

Västsvenska Lift & Måleri i Borås AB

Adress: Regementsgatan 22, Borås
Telefon: 033132390

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Önskar veta vad pris för spackling och målning på en yta på 100kvm går på. Det finns idag tråd/vävtapet som vi ej vill ha, utan vi önskar släta väggar. Önskar svar via MAIL!

  Borås
 • Målning / Måleri

  Omålning av en vitmålad trappa i ett hus byggt 2008. Trappan är sliten och behöver målas om. I anslutning till trappan behöver också väggarna och "trapphus" målas, samt en liten hall som tar vid på övervåningen.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Målning av vardagsrum, vägg tapetserad med slät tapet, ca 22 kvm golvyta samt målning av innertak. Målning av innerhall, ca 6 kvm med fyra dörrar och en öppning. Tapetserat med strukturtapet.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Lght 3 rum o kök på 68 m2. Alla tak ska målas, alla väggar inkl inbyggda skåp ska målas dock ej wc. Även snickerier, karmar, lister ska målas.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Lght 3 rum o kök på 68 m2. Tak ska målas i alla rum, vägg, listor, karmar i alla rum utom wc. Vill ha ett fast pris för hela arbetet.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Vi ska flyta till hus i slutet av september och vill gärna måla om inomhus innan inflytning. Alla väggar och tak ska målas i vit. Det är 1,5 plan hus i cirka 150 kvm, byggd 2008.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Behöver tapetsera 3 sovrum, Vardagsrum, hall och i trappan, måla trappan. Lister behöver bytas ut. Utomhus:

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri