Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Lund

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dahlqvist Måleri AB, Gustaf

Adress: Höstbruksvägen 12 D, Lund
Telefon: 046307080

Medlem av Målaremästarna

Jönsson I Lund AB, Målerifirman Karl Fr.

Adress: Maskinvägen 7, Staffanstorp
Telefon: 046259850

Medlem av Målaremästarna

Målaren i Lund, Firma

Adress: Slåttervägen 9 D, Lund
Telefon: 046141306

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Måla om två sovrum a’ 11 kvm samt slipa och måla en avställningsyta i badrummet på 20 x 50 cm. Båda sovrummen har tapeter som ev behöver tas ner.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Ta ner tapeter i vardagsrum (22 kvm) och hall (ca 10 kvm i en enrumslägenhet och istället vitmåla väggar (+tak). kostnad cirka efter rotavdrag?

  Lund
 • Målning / Måleri

  Jag har ett rum på 8,5 kvm som behöver målas om. Taket behöver också målas om. Rummet behöver tvättas innan målning.

  Lund
 • Målning / Måleri

  - Ta bort strukturtapet på en lägenhet på 26kvm, eller spackla över - Måla hela lägenheten i vitt + en fondvägg på en ca. 2,5x2,5m yta

  Lund
 • Målning / Måleri

  Fönsterrenovering villa 30-tal funkis 2 våningar

  Lund
 • Målning / Måleri

  Vi har en lägenhet på 96 kvm med 1 badrum, 1 gästtoalett, 1 tvättstuga, 1 L-formad hall, 4 rum och kök. Väggarna i hallen är ojämna och behöver jämnas ut innan målning. I resten av lägenheten behöver väggarna normalspacklas och målas.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Utvändig målning av vår 1,5-plansvilla i Lund. Huset är byggt 1968 av betongelement. Övre delen av gavlarna och ovan fönster o dörrar finns träpanel.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.