Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Lund

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dahlqvist Måleri AB, Gustaf

Adress: Höstbruksvägen 12 D, Lund
Telefon: 046307080

Medlem av Målaremästarna

Jönsson I Lund AB, Målerifirman Karl Fr.

Adress: Maskinvägen 7, Staffanstorp
Telefon: 046259850

Medlem av Målaremästarna

Målaren i Lund, Firma

Adress: Slåttervägen 9 D, Lund
Telefon: 046141306

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Hej! Jag skulle vilja en offert på vad det skulle kosta att måla om i mitt sovrum samt sätta upp en panelvägg. Sovrummet har måtten 3,57*2,50 M med en takhöjd på 2,70 M.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Tre rum, motsvarande "vardagsrum" och med stora fönster skall tapetseras och "förbättrings-/reparations målas". Total väggbredd cirka 35 meter. Jag kan inte avgöra om befintliga tapeter måste tas ner eller om det räcker om skarvar spacklas.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Spackling, målning 2 rum.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Måla om två sovrum, spackla och måla tak. Sluttande tak. Ett litet sovrum, 2x3 m ca.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Hej! Miin man och jag flyttar till Lund från Stockholm i början av maj och innan vi flyttar in, skulle vi vilja ha ommålningar av väggar. Vi behöver ingen speciell typ av färg, bara den vanligaste typ av basvit.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Måla tak, väggar i en hall, 1 sovrum, kök/vardagsrum.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Vi önskar målning av väggar och tak i tre sovrum samt väggmålning i en hall. Två av tre sovrum samt hallen har non-woven tapeter som vi i första hand vill måla över. Sista sovrummet har målade väggar.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.