Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Målning, måleri - välj stad

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Måleri i Uppsala

Adress: ,
Telefon:
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Ekström Måleri AB, Leif

Adress: Krusegatan 24, Malmö
Telefon: 040290165
Företaget erbjuder totalentreprenad inom måleriarbeten och pappersarbetet, även kring ROT-avdraget. Tjänster inkluderar ny- och ombyggnadsmålerier, fönsterrenovering och -målning, dekorationsmålning, service och underhåll. Företaget ligger mellan Sege industriområde och Segevång.

Medlem av Målaremästarna

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

Kristinebergs Måleri AB

Adress: Love Almqvists väg 8, Stockholm
Telefon: 086187393
Företaget bildades 1977 och ligger i stadsdelen Kristineberg. Verksamhetsområdet är hela Storstockholm och alla sorts måleriarbeten, till exempel tapetsering, utförs för både företag och privatpersoner.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Måla lägenhet 47 kvm, väggar(hall, vardagsrum, sovrum, garderob), tak i badrum, golvlister(hall, vardagsrum, sovrum, garderob) , fönsterram( vardagsrum och sovrum) och 4 dörrar(ytterdörren endast på insidan). +/- Stuckaturer i tak beroende på priser

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Utvändig målning av trähus. 450 kvm. Tvåvåningshus.

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Tvåplans villa med dubbelgarage där vita vindskivor, knutar, fönsterbrädor och stolpar (typiskt falurött hus med vita knutar) behöver målas och i vissa fall även bytas ut.

  Borlänge
 • Målning / Måleri

  Målning av 2 gavlar iSkärblacka, Vickelby. skylift behövs

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  Obehandlat furutak upp i nock byggt 1991. Vill täcklasera vitt. Är ca 100-125 kvm uppskattningsvis.

  Höganäs
 • Målning / Måleri

  Hej, Jag skulle vilja höra vad ni skulle ta för att måla väggar och tak i mitt vardagsrum. Golvarean är ca 16kvm (en vägg är dock kök och behöver inte målas, och det är även två dörrposter som tar upp yta). Det jag önskar göra är att måla med någon beige/vitaktig kulör ovantill (där det är vitt idag) och måla ned en kant från taket, måla det som idag är grått (nedre delen av väggen) i vitt och måla taket samt fönsternischer och lister.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Jag har erfarenhet av Malare snickare och tapetsering.

  Sölvesborg