Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Uppsala

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Alviks Måleri i Uppsala

Adress: ,
Telefon:
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Wärngrens Måleri i Uppsala AB

Adress: Bolandsgatan 9, Uppsala
Telefon: 018137028

Medlem av Målaremästarna

Vaksala Måleri AB

Adress: Vaksalagatan 35, Uppsala
Telefon: 018135200

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vinkelradhus, inredd vind, brädpanel (106 kvm inne)

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Måla hela inomhus på ca 109 kvm.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Tvätt av fasad på stor villa och troligen målning av densamma

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Behöver ha hjälp med att måla väggar och tak i mitt vardagsrum. Inga möbler står i lägenheten just nu då jag inte flyttat in ännu. Vill fixa detta innan inflytt.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Utvändig målning av tvåvåningshus

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Har precis flyttat in i en lägenhet på 94 kvm, Orgelgatan 16, Uppsala. Behöver måla alla väggar, även visst underarbete behövs pga att tidigare ägare borrat + att det sitter en hel del expanderskruvar. Fastigheten är endast tre år gammal så lägenheten är förövrigt i gott skick.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Målning väggar, tak och nya tak-och golvlister vardagsrum, kök och hall i en bostadsrätt från 40-talet. Vardagsrum:5,15x3,93 med en en sida fönster, balkongdörr, stor öppning till vardagsrum Kök:

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.