Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Borås

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Lundbergs & Starrèn Måleri AB

Adress: ,
Telefon:

Medlem av Målaremästarna

Yrkesmålaren i Borås AB

Adress: Barnhemsgatan 56, Borås
Telefon: 033108820

Medlem av Målaremästarna

Västsvenska Lift & Måleri i Borås AB

Adress: Regementsgatan 22, Borås
Telefon: 033132390

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Önskar veta vad pris för spackling och målning på en yta på 100kvm går på. Det finns idag tråd/vävtapet som vi ej vill ha, utan vi önskar släta väggar. Önskar svar via MAIL!

  Borås
 • Målning / Måleri

  Omålning av en vitmålad trappa i ett hus byggt 2008. Trappan är sliten och behöver målas om. I anslutning till trappan behöver också väggarna och "trapphus" målas, samt en liten hall som tar vid på övervåningen.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Målning av vardagsrum, vägg tapetserad med slät tapet, ca 22 kvm golvyta samt målning av innertak. Målning av innerhall, ca 6 kvm med fyra dörrar och en öppning. Tapetserat med strukturtapet.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Lght 3 rum o kök på 68 m2. Alla tak ska målas, alla väggar inkl inbyggda skåp ska målas dock ej wc. Även snickerier, karmar, lister ska målas.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Lght 3 rum o kök på 68 m2. Tak ska målas i alla rum, vägg, listor, karmar i alla rum utom wc. Vill ha ett fast pris för hela arbetet.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Vi ska flyta till hus i slutet av september och vill gärna måla om inomhus innan inflytning. Alla väggar och tak ska målas i vit. Det är 1,5 plan hus i cirka 150 kvm, byggd 2008.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Behöver tapetsera 3 sovrum, Vardagsrum, hall och i trappan, måla trappan. Lister behöver bytas ut. Utomhus:

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri