Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Örebro

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Sandå Örebro AB

Adress: Verkstadsgatan 4, Örebro
Telefon: 019165350
Företaget finns på cirka 70 platser i Sverige, och även i Norge. Utför arbeten både för privatpersoner och företag. Verksamheten inkluderar bland annat dekorationsmåleri, brandskydd, rostskydd och tapetsering.

Medlem av Målaremästarna

Petterssons Måleri, Lasse

Adress: Långgatan 9 B, Örebro
Telefon: 019150850

Medlem av Målaremästarna

Måleritradition AB

Adress: Långbrogatan 41, Örebro
Telefon: 019250507

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Ommålning av en 2-plans trävilla. Huset har idag falu rödfärg med vita knutar och önskan är att det målas om i samma stil men med ny färgsättning på spröjsar och husgrund (dessa är idag blåa).

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Bredspackling av vardagsrum ca 40 kvm. Gammal tapet är borttagen och vi har slipat bort ojämnheter. Underlag är några slags gipsskivor.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Måla tak, väggar och lister i fem rum samt korridor i nyköpt hus innan inflyttning. Fyra garderobsdörrar skal också målas och en mindre kontrastvägg ska tapetseras (mönstertapet). Arbetet kan påbörjas lördag 9/12.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Detta gäller målning av väggar i ett ny köpt hus ca 120kvm. Består av 5rum, 2 badrum, hall, tvättstugan Vi önskar att måla i första veckan av november Mvh Renata

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Målning av tapetserad vägg, dvs ev spackling över tapetfogarna. Vardagsrum, trapp och rum ovanför trapp, ca 100m2 väggyta. Målning av snickeri, såsom trappräcke och innedörrar 3 st.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Behöver ommålning av en gavel samt en kupa på ett 1,5 plans hus. Totalt inte mer än 30 m2. Dock otympligt att måla för en lekman utan rätt utrustning.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Målning inneväggar, ett litet rum på ca 5kvm samt 2st väggar i ett större rum, enkelt med Vit väggfärg.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.