Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Örebro

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Sandå Örebro AB

Adress: Verkstadsgatan 4, Örebro
Telefon: 019165350
Företaget finns på cirka 70 platser i Sverige, och även i Norge. Utför arbeten både för privatpersoner och företag. Verksamheten inkluderar bland annat dekorationsmåleri, brandskydd, rostskydd och tapetsering.

Medlem av Målaremästarna

Petterssons Måleri, Lasse

Adress: Långgatan 9 B, Örebro
Telefon: 019150850

Medlem av Målaremästarna

Måleritradition AB

Adress: Långbrogatan 41, Örebro
Telefon: 019250507

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi önskar att sprutmåla om köksluckor samt kökslådor. Luckor/lådor är idag vita. Överskåpen har 15 st luckor 1 st 59x69 2 st 30x65 10 st 40x70 1 st 49x69 1 st 59x35 Underskåp 8 st Lådor 10 st.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Tapetsering av ett rum med enfärgad tapet, ingen mönstertapet. Samt uppsättning av spegel och lampor på väggen och en taklampa.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Hej Behöver hjälp med att måla väggarna i ett vardagsrum ca 25 kvm. Det behöver spacklas en del, tror ej bredspackla allt. Tapetsera ca 1 m ovanför bröstpanel i hall.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Målning av klädkammaren och köksluckor invändigt

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Behöver tapetsera om ett rum på 3,5x4meter samt måla tak och element

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Har en trea som ska målas om. Har gjort allt förarbete redan, tänkte måla själv men började i ett rum idag och tyckte inte det var kul (för jag är förjävla långsam) . Behöver få hjälp att måla snarast, ska flytta in nästa helg (24 okt).

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Vi bygger villa strax norr om Örebro och har behov av följande tjänst:-Spackling samt målning av väggar och tak och -Våtrumsmålning enbart tak i wc/dusch utrymmen. huset är 2 våningar och totalt 151 kvm.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.