Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Örebro

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Sandå Örebro AB

Adress: Verkstadsgatan 4, Örebro
Telefon: 019165350
Företaget finns på cirka 70 platser i Sverige, och även i Norge. Utför arbeten både för privatpersoner och företag. Verksamheten inkluderar bland annat dekorationsmåleri, brandskydd, rostskydd och tapetsering.

Medlem av Målaremästarna

Petterssons Måleri, Lasse

Adress: Långgatan 9 B, Örebro
Telefon: 019150850

Medlem av Målaremästarna

Måleritradition AB

Adress: Långbrogatan 41, Örebro
Telefon: 019250507

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi vill måla våra hela 81 kvm lägenhet. Vi bor Fredsgatan 8

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Vi har en 1½-plansvilla på 173 kvm som behöver målas om (senast målat 2006). Huset är relativt högt vid nocken, ca 8m, och det är ont om utrymme att ställa stegar/bygga ställning vid vissa platser runt huset. Några vindskivor kan också behöva bytas.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Behöver en besiktningsman för utförd husfasads målning i mitten av maj till vår bostadsrättsförening. Husfasaden är ca 850 m2 inkluderande 7 radhuslägenheter och carport. Husfasaden är 2 våningar.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Måla 4 rum på 90 kvm invändigt i en villa.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Huset som ska målas om till vitt är en 1,5 plansvilla på totalt 160 kvadrat. Huset har tegel på nedervåningen så det är endast överdelen av kortsidan på huset som ska målas om förutom fönsterbrädorna. Sedan är det ett garage med två väggar som ska målas om samt en altans två väggar, men dessa är på markplan och kräver inga ställningar.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  I sovrum ett och två behövs det spärrmålas då det finns fettfläckar, samt målas i sin helhet. Vardagsrum behövs målas samt plugghål och hål från tavelkrok måste täckas. Sammanfattningsvis Lägenheten är på 63 kvadrat, där tre av rummen behövs målas och två av dem spärrmålas.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  En muralmålning ska utföras på trappen bakom Nikolaikyrkan i maj 2022. Detta ska bli en del av OpenArt 2022. Då konstnären själv inte kan komma och utföra detta söker vi efter lämpliga målare som kan utföra en målning enligt konstnärens skiss.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.