Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Fasadmålning - välj stad

Några utvalda företag

Blomberg Målare AB, Lars

Adress: Strandgt. 2, Linköping
Telefon: 013101634

Medlem av Målaremästarna

Målaremästaren i Oskarshamn AB

Adress: Dammgatan 11, Oskarshamn
Telefon: 049177066

Medlem av Målaremästarna

Målaren i Lund, Firma

Adress: Slåttervägen 9 D, Lund
Telefon: 046141306

Medlem av Målaremästarna

Yrkesmålaren i Borås AB

Adress: Barnhemsgatan 56, Borås
Telefon: 033108820

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Måla och spackla en lägenhet på 40 kvm vit, väggar/tak. Lägenheten består av kök, hall och vardagsrum.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Hej Jag vill måla golvet i garaget ca 40kv3, Jag har målat själv förra året, men det var dåligt resulata och färg bor i Nödinge Klockarevägen Ale kommun jobbet ska utföras omgående OBS. OBS. Kontakt bara via e mail eller sms 0707536177

  Ale
 • Målning / Måleri

  Måla och spackla väggar o tak i garage.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Tvåplansvilla på 101kvm, köket är en utbyggnad ifrån det gamla huset. Huset är målat med fasadakrylat någon gång på mitten av 2000-talet. Färgen har flagnat en del på utbyggnaden, men resten verkar ha klarat sig hyffsat bra.

  Skellefteå
 • Målning / Måleri

  Måla nybyggt enkelgarage m carport utvändigt + invändigt. spruta järnvitriol utvändigt, spackla måla ljusgrått invändigt på gips.

  Norrtälje
 • Målning / Måleri

  Vi har ett nybygge där vi behöver bredspackling med glasfiberväv samt målning av väggar och tak. Det är ett 1,5 våningshus med ytterväggar och en bärande innervägg är i lättbetong och resten av ytorna är träreglade med gips. Huset är på 180 m2 BOA.

  Vellinge
 • Målning / Måleri

  Målning av vindskivor på 1 1/2 planshus (båda gavlarna samt över en balkong) samt övre halvan av den ena sidogaveln inklusive målning av två fönster på denna gavel.

  Älmhult