Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Jönköping

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Bengt's Måleri AB

Adress: Tomtebogatan 1, Jönköping
Telefon: 03661962

Medlem av Målaremästarna

Dahlberg & Co Eftr, Måleri AB B

Adress: Södra Bogesundsgatan 31, Jönköping
Telefon: 036125270

Medlem av Målaremästarna

Hallins Måleriservice AB

Adress: Box 3101, Jönköping
Telefon:

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Har två sovrum samt hall och trappa som behöver målas om i tak och väggar. Har all färg hemma så behöver någon som kan utföra jobbet.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Jag söker en målare som kan måla väggar, golvlister och dörrlister i min bostadsrätt. Lägenheten är 60 kvadratmeter och har 2 rum och kök. Jag vill att alla väggar utom en målas, den som inte ska målas är en fondvägg.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Ett vardagsrum på cirka 30kvm

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Måla alla väggar i en lägenhet på 28kvm bortsett från toalett (5kvm). Jag har ingen egen färg, vill ha en ljus kall beige färg

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Ett rum i en källare som ska ev. först spacklas (det sitter en vävtapet nu) och sedan sättas en ny vävtapet. Storlek på rummet 5,4 m * 3,8 m, takhöjd 2,15, avgår yta för två fönster och dörren samt för en öppen spis (1 * 1 * 2,15 ca)

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Hej, vi behöver hjälp med Målning och byta tappet

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Spackling av nygipsat tak, takmålning och tapetsering. 2 st rum på ca 10m2 vardera.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.