Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Norrköping

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Styrstad Måleri AB

Adress: Gräsnäs Styrstad, Norrköping
Telefon: 011342167

Medlem av Målaremästarna

Sandå Norrköping AB

Adress: Grundläggaregatan 48, Norrköping
Telefon: 011144470
Företaget finns på cirka 70 platser i Sverige, och även i Norge. Utför arbeten både för privatpersoner och företag. Verksamheten inkluderar bland annat dekorationsmåleri, brandskydd, rostskydd och tapetsering.

Medlem av Målaremästarna

Palm AB, Målerifirma Bernhard

Adress: Box 63, Norrköping
Telefon: 011265180

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Liten trerummare på 63 kvm, måla om invändigt.

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  20 kvm vardagsrum Spackling av väggar, målning av tak Ytterväggen har fönster Inom 3mån Vi tänkte riva gamla tapeten själva.

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  Fasadtvätt+ målning 275 kvadratmeter, 2 våningar.

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  Målning av 2 gavlar, skylift behövs, lyfthjälp av markis i samband med målningen

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  Målning av 2 gavlar iSkärblacka, Vickelby. skylift behövs

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  Målning av träfasad. Ytan är ungefär 85 kvadratmeter. Hälften på ett enplansgarage och hälften på tre sidor på andra våningen på huset då första våningen har tegelfasad.

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  Hej Vi ska den sista Mars flytta in i vårt nyköpta hus, som ligger i Sandbyhov (Norrköping). Redan den första Mars får vi tillträde så vi kan börja renovera lite. I hallen har vi tre väggar som vi skulle vilja måla, dock så är det högt i tak (ca 5m) så därför tänkte vi att vi anlitar ett proffs istället.

  Norrköping

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.