Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Örebro

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Sandå Örebro AB

Adress: Verkstadsgatan 4, Örebro
Telefon: 019165350
Företaget finns på cirka 70 platser i Sverige, och även i Norge. Utför arbeten både för privatpersoner och företag. Verksamheten inkluderar bland annat dekorationsmåleri, brandskydd, rostskydd och tapetsering.

Medlem av Målaremästarna

Petterssons Måleri, Lasse

Adress: Långgatan 9 B, Örebro
Telefon: 019150850

Medlem av Målaremästarna

Måleritradition AB

Adress: Långbrogatan 41, Örebro
Telefon: 019250507

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Målning av en gavelspets vit stående panel

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Rengöring och målning av villa i vinkel på 130 m2 samt dito av reglar under carport-taket.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Målning av balkongräcke på ett en och halv plans hus. Ni

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Målning av en husgavel och en takkupa

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Ommålning av en 2-plans trävilla. Huset har idag falu rödfärg med vita knutar och önskan är att det målas om i samma stil men med ny färgsättning på spröjsar och husgrund (dessa är idag blåa).

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Bredspackling av vardagsrum ca 40 kvm. Gammal tapet är borttagen och vi har slipat bort ojämnheter. Underlag är några slags gipsskivor.

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Måla tak, väggar och lister i fem rum samt korridor i nyköpt hus innan inflyttning. Fyra garderobsdörrar skal också målas och en mindre kontrastvägg ska tapetseras (mönstertapet). Arbetet kan påbörjas lördag 9/12.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.