Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Helsingborg

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Två gröna ytterdörrar ska målas om i grå kulör.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Önskar att få hjälp med två rum målad, Det är ett rum i källaren, på 10kvm. Det grövsta spacklingen är gjord där redan, men behövs slipas och bredspacklad ev igen. Den andra är på 12kvm med snevägg och behövs kollas om det behövs spacklas.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Villa från 1957 110 kvm golvyta. Strukturtapeter som behöver bredspacklas och målas. Inneertaken ska målas.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Måleriuppdrag hall och trappa i totalrenoverad villa på Eskilsminne. Förra ägaren valde att måla alla väggar vita i samband med renoveringen men vi önskar kulörbyte i hall på entréplan, i trappan samt på ovanvåningen (utrymmet som gränsar till sovrummen). Takhöjden ligger på 2,70 m och vi önskar att taken får samma kulör som väggarna.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Bredspackling och målning av väggar, målning av tak (träpanel) i hall och trappa till övervåning. Målning av dörrar och lister samt trappa.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Spackling och målning av väggar (släta), målning av tak (träpanel) i hall och trappa till övervåning. Målning av lister och dörrar samt trappa.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Målning av rum ca 12 kvm, ev bredspackling först. Behöver också få ett badrumstak målat , badrummet ca 6 kvm.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.