Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Helsingborg

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Cirka 33 kvm spackel och målning av tak väggar samt två fönster endast insidan och två dörr foder Har tagit bort lister skruvar mycket förarbete gjort.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Lägenhet på 63 kvm som behöver målas och tapetseras. Om det går att måla plastmattan i badrummet vill jag det också. Byta golvlister.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Ca 85 kvm. Målning av väggar och tak. Vindsvåning, delvis snedtak.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Målning av 1,5 plans villa. Putsad med trägavlar.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Behöver måla om en vägg i sovrummet efter tidigare fula hål efter en tavla. Hålen är fixade men behöver målas ca 4m lång och 3 m hög vägg. Tidigare färg på Väggen är (NCS-0500-N,) enligt hyresvärden.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Tvätt och målning av fasad. (Södersida) Ca 65 M2. Vit silikatfärg.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Jag vill ha hjälp att måla mitt vardagsrum. Idag är det strukturtapet som jag vill få bort. . Jag önskar mig släta väggar.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.