Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Helsingborg

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Målning av 1-plans hus med träfasad.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Preparering och Måla två rum inomhus - ca 2*20 Spola och måla plåt tak ca 80 kvm Preparera och måla grund - ca 50 m Fönstermålning ca 14 fönster och 12 små över fönster samt 1 balkongdörr - separat offert

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Bredspackling alt rivning av vävtapet av väggar tre rum, total golvyta ca 60kvm. Målning av tak och väggar i dessa tre rum samt ytterligare ett rum på ca 20 kvm. Högt till tak i tre av rummen (sluttande).

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Vi har tagit ner en innervägg och skulle behöva hjälp med att spackla och måla innertaket i vårt vardagsrum, det är ca 30 kvm.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Mitt namn Deniz aycin jag jobbar innan grönsakfabrik huss salico ab 9 år nu jag behöver jobb jag hoppas höra mig mvh deniz

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Hej, Vi behöver ommålning i vår förenings Miljöhus. Vi har precis haft en städning där. Blev dock inte helt nöjda av det företagets städning.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Två våningshus skall målas utvändigt.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.