Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Helsingborg

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 805 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Sovrummet behövs målas om. Är ca 6-8 kvm

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Vindsvåning 4 rum o kök, 110 kvm. Beskrivning arbetet:bredspackling väggar som består av sågspånsväv, målning väggar och tak.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  -Tvättning/mossbekämpning av takpannor - Målning av plåtbeslag på tak (vindskenor, 4 st vindskupor, skorsten, hängrännor samt stuprör) - Målning av trä på tak (vindskenor samt 4 st vindskupor) - Målning av trä på balkong och burspråk (söder) - Målning av trä på veranda (väster) - Målning av takutsprång (trä) -

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Målning av ca 12 kvm vägg

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  58 kvm måla väggar snickerier samt ett badrum golv och väggar.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Ansökan Jag heter Deniz Aycin jag bor i Helsingborg jag söker jobbet som mållera Jag har tidigare jobbat som målare i mitt hemland i tio års tid så jag bra med erfarenhet med att jobba som målare. Har bott i Sverige sen tio års tid och jobbat med grönsaker hos salico AB i Helsingborg men har jag slutat där på grund av arbetsbrist. Jag har studerat klart till gymnasiet i mitt hemland övrigt har jag b-körkort.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Måla fasad, fönster och fönsetrbleck. Huset är idag i vit puts med roströda bleck. Ett enplanshus på 160 m2.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.