Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Eskilstuna

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Sandå Södermanland AB

Adress: Box 124, Eskilstuna
Telefon: 016171800
Företaget finns på cirka 70 platser i Sverige, och även i Norge. Utför arbeten både för privatpersoner och företag. Verksamheten inkluderar bland annat dekorationsmåleri, brandskydd, rostskydd och tapetsering.

Medlem av Målaremästarna

Rosén Måleri AB, Per-Olov

Adress: Fraktgatan 4, Eskilstuna
Telefon:

Medlem av Målaremästarna

Lönnberg Måleri AB

Adress: Munktellsgatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016122885

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Behöver hjälp med målning fasad +hjälp med att byta ut ruttna brädor utvändigt runt fönster på uterum samt målning. .

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  Spackling och målning av liten hall,kök och ett rum

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  Grund och målning av altanräcke/insynsskydd Ca 24-30 kvm

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  I worked as a painter last 20 year 15 years in Milan italy and 5 years in Paris. I have complete Swedish documents and have deriving lasenc B. i have a car. Now I need a job . so please give me a chance thanks

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  Spackling och målning av vardagsrum. Rätt dåliga väggar som behöver spacklas.

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  Söker målare för om målning av väggar och tak i samtliga 5 rum samt två hallar. Bo ytan är på 124kvm. Köket är klart, men 3 sovrum och två tv rum skulle vi vilja ha hjälp med.

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  Hej, behöver hjälp med mitt hus i Eskilstuna (Björsund), med rengöring och målning av delar av putsad fasad (med de vita gavlarna av sten/betong/cement), samt rengöring och målning av träsnickerier såsom två altaner, trappräcke, vindskivor, en källardörr och ev några fönster (om behov finns). Virket är delvis tryckimpregnerat. Stege/ställning behövs.

  Eskilstuna

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.