Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Malmö

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nilssons Måleri AB, LG

Adress: Box 5172, Malmö
Telefon: 0406788280

Medlem av Målaremästarna

Nansens Måleri AB

Adress: Västanforsgatan 21, Malmö
Telefon: 04088220
Företaget grundades 1978 och verksamheten täcker sydvästra Skåne. Kundkretsen inkluderar byggföretag, kommuner, försäkrings- och förvaltningsbolag och privatpersoner. Företaget erbjuder rådgivning och service, samt färgsättning, sprutlackering, dekorations-, reparations- och nybyggnadsmålning och målning efter fukt- och brandskador.

Medlem av Målaremästarna

Målarteamet i Skåne AB

Adress: Lyckåsgatan 15, Malmö
Telefon: 040925094
Utför alla slags måleriuppdrag, både inomhus och utomhus, till exempel tapetsering, fasadmålning och fönsterrenovering. Erbjuder obindande, kostnadsfri uppdragsförfrågan via hemsida. Företaget ligger i Kulladal och har sydvästra Skåne som upptagningsområde.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Måla om väggar, tak och lister i tre rum samt tak och lister I ett fjärde rum. Listerna behöver snyggas till eftersom det runnit färg på dem förra gången de målades. Viss spackling måste göras.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag skulle vilja ha hjälp med att måla om ett eller två tak som börjat spricka. Talen är ca 24 och 12 m2 stora och det stora taket har strukturer.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Hej, Jag skulle vilja ha en offert för målning av en lägenhet på 35 kvm. Gärna någon gång mellan 31/7-2/8. Hur ser det ut för er?

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning väggar och tak litet sov rum

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning av köksluckor. (Bestående av 7 lådor, 1 långskåp, 13 vanliga luckor)

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Hej Jag har 6 innerdörrar en del har hål på bak och framsidan av dom. Dom behöver lagas och målas och slipas innan jag flyttar den 1 juni. . Arbetet kan ej göras i hemmet pga djur.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning:Entrédörr:Målning två sidor inkl karm.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.