Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Malmö

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nilssons Måleri AB, LG

Adress: Box 5172, Malmö
Telefon: 0406788280

Medlem av Målaremästarna

Nansens Måleri AB

Adress: Västanforsgatan 21, Malmö
Telefon: 04088220
Företaget grundades 1978 och verksamheten täcker sydvästra Skåne. Kundkretsen inkluderar byggföretag, kommuner, försäkrings- och förvaltningsbolag och privatpersoner. Företaget erbjuder rådgivning och service, samt färgsättning, sprutlackering, dekorations-, reparations- och nybyggnadsmålning och målning efter fukt- och brandskador.

Medlem av Målaremästarna

Målarteamet i Skåne AB

Adress: Lyckåsgatan 15, Malmö
Telefon: 040925094
Utför alla slags måleriuppdrag, både inomhus och utomhus, till exempel tapetsering, fasadmålning och fönsterrenovering. Erbjuder obindande, kostnadsfri uppdragsförfrågan via hemsida. Företaget ligger i Kulladal och har sydvästra Skåne som upptagningsområde.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Tapet borttagning - eller rullspackel på eksisterande tapet - vardagsrum + sovrum ca. 21 + 15 kvm. Hall ca.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning av 9 st spegeldörrar i furu inkl alla karmar. I vit färg.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  2-rums lägenhet om totalt 56 m2 byggd 1935. All tapet är bortångad och bortskrapad, samt väggarna spacklade och slipade. Konkret armeringsduk ska sättas i det mindre rummet (en vägg färdig), det ska grundmålas och strykas två ggr (färg jotun lady finns) samt takfärg dras ned 15cm.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målar 4stk gamla innerdör

  Malmö
 • Målning / Måleri

  # Alla fönster på utsidan, 22 st. Kittas där det saknas. # Altandörrarna på utsidan # Källarfönster på utsidan # Utetrappan fån köket # Utetrappan från vardagsrummet # Trallgolvet på balkongen # Staketet # Järnräcken på utetrappor och balkong, svarta # Vita partier på carporten # Ytterdörr # Rivning av hyllor och målning i matkällare

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning lägenhet 100 kv m, 4 r o k. Byte av alla dörrar, 6st.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Borttagning av gammal tapet, spackling, slipning och målning. 4 rum på ca 20 m2.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.