Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Stockholm

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Måla väggar och sätta upp nya golvlister. 42 kvm golvyta och takhöjd är 2. 4 m. Pris för arbete?

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Behov bättra på väggfärg (grå) på tre-fyra ställen på grund av slitage (mindre fläckar), samt jämna ut och måla över en lite större fläck (10 cm x 20 cm). Vi har en färgburk med ”rätt” färg. Bör allt gå ganska snabbt för kunnig målare.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej, Vi behöver måla ca 15 pelare i vår butik innan 10/10. vi vill darför veta hur mycket arbetet kommer kosta oss. skulle ni kunna skicka en offert?

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Behöver hjälp att måla om ca 50 kvm lägenhet med 3,2m i takhöjd. Varav ca 5 kvm gäller ett kök. Målning gäller både vägg och tak.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i en lägenhet på 79 kvm. Alla väggar har idag ett lager tapet, tapeten har släppt på vissa ställen. Golvet i badrummet 5 kvm (kakel) vill vi ha målat, fogarna ska även de målas, även klinker i hallen ca. 4 kvm skall målas.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Limfärg i tak som spruckit flagnat. Ca 4-5 kvm, ca 270cm i takhöjd. Ser helst att jobbet påbörjas i slutet av v. 36 alternativt början på v. 37.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Ommålning av fönster och kittning vid behov. Äldre hus med spröjsade fönster, några fönster där spröjsen är limmade på ytterglaset. ca.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.