Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Stockholm

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Tjena, Vi skulle vilja måla om vårt sovrum, i dagsläget så sitter det en tapet där, den ska bort och istället målas med färg. Har ni någon uppskattning vad detta skulle kosta, när ni kan börja och hur lång tid det tar?Med vänliga hälsningar, Aina

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Väggmålning i ett rum, ca 40 kvm väggyta.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Spackling och Målning av tak, väggar, snickerier som golvsocklar och lister. Målning av Insidan av 6 st garderober av gammal modell. Lägga ny gips vägg i ett av sovrummen för att sedan måla.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Behöver riva tapeter, spackla, måla tak och väggar i en 57 kvm lägenhet. Detta gäller alla rum (utom badrum, ca 10kvm):hall, kök, sovrum, vardagsrum, walk-in-closet.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Målning av två kontorsrum i varsin färg (spackling av vägg behöver göras innan, många skarvar och skruvhål) Rum 1:totalt ca 23 kvm väggyta att måla Rum 2:totalt ca 26 kvm väggyta att måla.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Måla om två badrumsdörrar, alla listor/socklar i en lägenhet på 125 kvm, putsa de infällda karmarna/väggarna vid balkongdörrarna (putsen lossnar efter en gammal fuktskada som inte återställdes ordentligt för 9 år sedan). Evt ett ny strykning av alla andra dörrar i lägenheten (3-4)

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Ca 10 kvm2 källarsovrum där ena betongväggen har börjat spricka och småbitar börjat lossna. Behöver troligen slippas, splaklas och målas. Det sitter även ett element på den väggen.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.