Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med fasadmålning i Umeå

En fasadmålning är ett ganska omfattande jobb som kräver väldigt bra utfört underarbete för att ge ett bra resultat. Kom ihåg att en fasadmålning är extremt tidskrävande, inklusive tvätt och förarbete tar ett normal stort hus ungefär 13 hela arbetsdagar att utföra. Av denna anledningen är det många som väljer att lägga ut ett sådant jobb på målerifirmor. En viktig sak att kolla upp innan man sätter igång är vilken typ av färg man ska använda, det styrs av vilken färg som är påstruken innan då man bör använda samma typ av färg vid ommålning.

De flesta väljer att måla om sina hus i spannet från slutet på våren till början på hösten. Det vanligaste är att man målar sitt trähus men det går även att måla på en putsad fasad men då använder man silikatfärg som är anpassad för putsade fasader. Så har du inte tid själv eller är osäker på hur man skall göra, fyll i nedanstående formulär så kommer lokala målare att kontakta dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Björkstadens Nya Måleri

Adress: Box 3127, Umeå
Telefon: 090141065

Medlem av Målaremästarna

Forsbergs Måleri AB, Br

Adress: Rotstigen 16, Umeå
Telefon: 09080530

Medlem av Målaremästarna

Johanssons Måleri AB, Peder

Adress: Flurmark 496, Umeå
Telefon: 09036230

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi har flyttat från vårt kontor på Skolgatan 76 i Umeå. Vi behöver grundmåla alla väggar vita då vi har målat väggarna (och ett av taken) i våra varumärkesfärger. Lokalen är ca 100kvm stor uppdelad i 5 rum (1 kök där taket är målat).

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Tapetsering sovrum 2,90x4,20 (två dörrar, ett fönster) inkl underarbete. Tapeten som sitter där nu är knottrig och jag har försökt dra ner den utan att lyckas. Delar sig inte.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Tapetsera väggarna samt målning av lister och diversere lagning av hål i väggarna. Renovering av badrum där det ska vara klinkers och kakel på golv och väggar. Slipning av vardsgsrumsgolv samt lägga in trägolv i hela lägenheten.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Tapetsering hall. Non woven Tapetsering över befintliga tapeter, släta väggar. Ca 25 m2 väggyta.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Hej! Innan vi flyttar in i vår 3:a på 86 kvadrat Ålidhem skulle vi vilja måla den gräddvit i alla rum utom 1 sovrum. Det är tapetserat i samtliga rum idag.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Önskar hjälp att måla två ytterdörrar samt garagedörrar/ port. Insida vit och utsida svart.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Tapetsering hall. Non woven Tapetsering över befintliga tapeter, släta väggar. Ca 25 m2 väggyta.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.