Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Lund

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dahlqvist Måleri AB, Gustaf

Adress: Höstbruksvägen 12 D, Lund
Telefon: 046307080

Medlem av Målaremästarna

Jönsson I Lund AB, Målerifirman Karl Fr.

Adress: Maskinvägen 7, Staffanstorp
Telefon: 046259850

Medlem av Målaremästarna

Målaren i Lund, Firma

Adress: Slåttervägen 9 D, Lund
Telefon: 046141306

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi har precis sålt vår lägenhet och när städfirman städat så har de råkat placera en hink med vatten ovanför en silikonskarv på bänkskivan i köket så en del av bänkskivan har höjt sig. Nu vill den nya ägaren att vi ska byta bänkskivan. Det är en bänkskiva utan vask eller spishäll så inget sånt behöver skäras ut.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Ommålning av väggar i vitt och tak 4 rok på 79kvm. Behöver minst 2 strykningar. En tapetvägg ska vara kvar i barnrummet.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Målning av tak och väggar i rum

  Lund
 • Målning / Måleri

  Hej! Vi är på väg att flytta till hus med större tomt i Södra Sandby och behöver hjälp med målning av staket. Det gäller 180 löpmeter staket som ska penselmålas med slamfärg.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Vad skulle detta kosta mig att få min lägenhet på 70kvm målat?De öppen planlösning. Allt ska målat i princip förutom toalett och arbetsköket.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Målning av överliggare till trappräcke. Slipning, tvätt, häftgrund och 2 strykningar kan vara lämpligt. 10 trapphus, från 2 till 6 våningar.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Vi flyttar in i 5 år gammalt radhus. Väggarna behöver fräschas upp efter normalt bruksslitage - hål efter tavlor mm behöver spacklas, men inget behov av ny väv. Huset är 120 kvm.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.