Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Lund

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dahlqvist Måleri AB, Gustaf

Adress: Höstbruksvägen 12 D, Lund
Telefon: 046307080

Medlem av Målaremästarna

Jönsson I Lund AB, Målerifirman Karl Fr.

Adress: Maskinvägen 7, Staffanstorp
Telefon: 046259850

Medlem av Målaremästarna

Målaren i Lund, Firma

Adress: Slåttervägen 9 D, Lund
Telefon: 046141306

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Att måla väggar och tak i hallen i min lägenhet (byggd 1955, vån 3, takhöjd 248 cm). Hallen består av två sammanhängande delar, totalt c:a 8,5 kvm golvyta. Väggarna är antingen bärande betong eller reglade med gipsskivor.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Spackla igen hål, slipa och måla 2 st väggar. Ena ca 3-4x2,5 m, den andra ca 3-4mx2,5 (minus en dörr på den väggen).

  Lund
 • Målning / Måleri

  Målning av bredspacklade väggar och tak i vardagsrum, kök, hall, två sovrum samt wc. Spackling av hål från tavlor etc. Målning av dörrlister.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Litet hus på Sliparelyckan i Lund. Målning väggar + nya lister mot golv och tak i vardagsrum och anslutande matsal ca 15kvm + 10kvm. I hallen 5kvm även bredspackling och målning av väggar med strukturtapet samt måla tak och nya lister mot golvet.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Litet jobb som nån kanske vill klämma in i farten?Gäller målning av väggar i ett rum på 10kvm. Fina väggar, bredspacklat och målat sedan innan, inget underarbete krävs.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Fyra sovrum som behöver målas. 1. Ca 13 kvadrat.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Målning inomhus av väggar:radhuset är 79kvm+25kvm, tre sovrum, öppet kök, vardagsrum. Väggarna är i nuläget tapetserade, för bästa resultatet antar jag att tapeterna ska tas bort och väggarna möjligen behöver putsas.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.