Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Göteborg

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

S2 Måleri AB

Adress: ,
Telefon:
Verksamheten inkluderar bland annat byggnads- och industrimåleri, lägenhetsreparationer, färgsättning och besiktning. Kundkretsen omfattar både privatpersoner och kommersiella uppdragsgivare, till exempel butiker, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Kontoret är lokaliserat i Marieholms industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Alucrom AB

Adress: Box 8919, Göteborg
Telefon: 0104707300
Företaget arbetar främst med blästring, industrilackering, rost- och brandskyddsmålning och korrosionsskydd. Arbete utförs mest inom tung industri, men även inom byggnadsprojekt, broar och lackering av tåg. Företaget etablerades 1953 och finns på 15 orter i Sverige och även i Polen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Målning av en vägg i vardagsrum. Höjd 2. 70 bredd 4. 05. Skall målas med kalkfärg.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Vi behöer att spackla och måla min lägenhet är 62 kvm.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Målning av Bäckslingan 15 i Göteborg. Huset är idag rödmålat och ska istället vara i en vit nyans. Huset är ett 1,5 planshus med trägavlar.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Uppsättning av stuckatur i polyuretan i lägenhet på 80 kvm. Eventuell ommålning av tak i samband med detta. Stuckatur ska in i alla rum i lägenheten förutom badrum och ett mindre kök.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Behöver måla om den putsade fasaden vit ett, en o halvplanshus Måla fönster mest på nedre plan , klä eller måla grundmålade vindskivor Gärna under våren 2021

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Målning och tapetsering av rum ca 20 m2 Målning av tak ett element och rör 1 dörr samt ett valv samt golvlister tapetsering med tapet utan mönsterpassning

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Liten BRF behöver hjälp med målning utsida av 11 fönster samt renov av 3.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.