Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Göteborg

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

S2 Måleri AB

Adress: ,
Telefon:
Verksamheten inkluderar bland annat byggnads- och industrimåleri, lägenhetsreparationer, färgsättning och besiktning. Kundkretsen omfattar både privatpersoner och kommersiella uppdragsgivare, till exempel butiker, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Kontoret är lokaliserat i Marieholms industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Alucrom AB

Adress: Box 8919, Göteborg
Telefon: 0104707300
Företaget arbetar främst med blästring, industrilackering, rost- och brandskyddsmålning och korrosionsskydd. Arbete utförs mest inom tung industri, men även inom byggnadsprojekt, broar och lackering av tåg. Företaget etablerades 1953 och finns på 15 orter i Sverige och även i Polen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi vill måla om ett svart kök vitt. Det är 16 lådor, tre överskåp och en bardisk med 6 lådor.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Hej! Mitt namn är Lars Jonsson och jag är ordförande i Lindholmens odlarförening. Kring vårt område finns det ett staket som behöver rengöras och målas.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Offert önskas för målning hall och vardagsrum, kvm uppskattningsvis hall 8,4kvm och vardagsrum 48kvm med normal takhöjd och sex fönster (ej målning fönsterkarmar).

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Måla om ett köksgolv i en våning i central göteborg

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Tapetsera en fondvägg (2 väggar av rummets totala 4 väggar)

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Hej Jag behöver hjälp med målning inne i huset som är 136 kvm Det kan behövas lite spackla om det finns hål på väggarna Jag har tillträde till huset 1 december i år Jag behöver en offert hur mycket det kostar och hur mycket det tar tid Mvh Saida

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Måla om kök c:a 15 m2;tak väggar, köksskåp (ej luckor) lister måla om 1-4 sovrum c:a 8-12 m2, tak, väggar, lister spackling av sprickor, skruvhål, tapetskarvar mm före målning i kök och alla sovrum, i två av sovrummen kan även bredspackling krävas

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.