Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Göteborg

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

S2 Måleri AB

Adress: ,
Telefon:
Verksamheten inkluderar bland annat byggnads- och industrimåleri, lägenhetsreparationer, färgsättning och besiktning. Kundkretsen omfattar både privatpersoner och kommersiella uppdragsgivare, till exempel butiker, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Kontoret är lokaliserat i Marieholms industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Alucrom AB

Adress: Box 8919, Göteborg
Telefon: 0104707300
Företaget arbetar främst med blästring, industrilackering, rost- och brandskyddsmålning och korrosionsskydd. Arbete utförs mest inom tung industri, men även inom byggnadsprojekt, broar och lackering av tåg. Företaget etablerades 1953 och finns på 15 orter i Sverige och även i Polen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Målning radhus gavel 2vån. Med sidoplank.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Behöver måla fönster se bilder. Är gult idag ska vara vitt som resten av huset.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Ommålning av lägenhet på ca 45 kvm till vitt. Hall (bef färg vitt), vardagsrum (bef färg grönt) samt sovrum (bef färg blått), Endast mindre spacklingsarbete erfordas.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Vi har själva målat om skåpluckor och lådfronter i köket men behöver nu professionell hjälp med ramarna till skåpen samt vissa lister och paneler. Det handlar om ett mindre jobb som bör ta max en dag.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Måla på tapet . Vägglängd ca 20 lpm takhöjd 2,45m (minus 5 dörrar) Måla tak ca 20 m2 . Underarbete kan utföras av oss själva om instruktioner ges .

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Målning av ett sovrum, ca 10-12 kvadrat. Behöver ske i mitten av april.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Nedtagning av fondvägg som endast sitter med klister, som ett klistermärke. Samt målning av fem väggar som är ca 2. 30 meter höga. Färgen under fondväggen är vit och den nya färgen är också vit så det krävs endast en uppfräschning.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.