Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Stockholm

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Tjena, Vi skulle vilja måla om vårt sovrum, i dagsläget så sitter det en tapet där, den ska bort och istället målas med färg. Har ni någon uppskattning vad detta skulle kosta, när ni kan börja och hur lång tid det tar?Med vänliga hälsningar, Aina

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Väggmålning i ett rum, ca 40 kvm väggyta.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Spackling och Målning av tak, väggar, snickerier som golvsocklar och lister. Målning av Insidan av 6 st garderober av gammal modell. Lägga ny gips vägg i ett av sovrummen för att sedan måla.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Behöver riva tapeter, spackla, måla tak och väggar i en 57 kvm lägenhet. Detta gäller alla rum (utom badrum, ca 10kvm):hall, kök, sovrum, vardagsrum, walk-in-closet.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Målning av två kontorsrum i varsin färg (spackling av vägg behöver göras innan, många skarvar och skruvhål) Rum 1:totalt ca 23 kvm väggyta att måla Rum 2:totalt ca 26 kvm väggyta att måla.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Måla om två badrumsdörrar, alla listor/socklar i en lägenhet på 125 kvm, putsa de infällda karmarna/väggarna vid balkongdörrarna (putsen lossnar efter en gammal fuktskada som inte återställdes ordentligt för 9 år sedan). Evt ett ny strykning av alla andra dörrar i lägenheten (3-4)

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Ca 10 kvm2 källarsovrum där ena betongväggen har börjat spricka och småbitar börjat lossna. Behöver troligen slippas, splaklas och målas. Det sitter även ett element på den väggen.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.