Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Stockholm

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Bytt golv i vardagsrum och hall ca 40 kvadrat. Önskar måla väggar och tak. Har Stockholmsvit och ska så ha måla över fräscha upp samt laga ngr få sprickor pga borttagning av golvlisten.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Jag behöver återställa mindre skador på tapet på två ställen i sovrum och fläckar på typ två ”längder” tapet i kök. Jag har tapet själv men inget annat material.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej, Jag har en bänkskiva i valnöt som jag skulle vilja slipa om då den har blivit nött/solblekt. Tror att man behöver slipa bort den vax/olja som finns och sedan olja eller lacka om den, ev med pigment. Skivan är 321 cm bred och 59,5cm djup och går inte att ta loss.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Måla väggar i ett mindre kök:Takyta = 11m2 (behöver ej spacklas) Väggyta Totalt = 14m2 (behöver ej spacklas) 1) Det finns 2st väggar i köket som ska målas. Plus en mindre yta runt entrédörren till köket.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag har nyligen renoverat min vind från kallvind till uppvärmt utrymme. Nu behöver gipsen bredspacklas och den totala gipsytan är 80 m2 (golvytan ca 55 m2).

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Studiefrämjandet, Långholmsgatan 27 Avflyttning från lokal. Spackling och bättringsarbeten kontor 564 kvm. Mest hål efter glastavlor, tavlor, samt TV-utrustning.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Lackering av köksluckor ca 20 stycken

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.