Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Stockholm

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 034 förfrågningar i Juli 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Invändig målning och tapetsering av 4 rok, 93 kvadrameter. Tak, väggar, lister, dörrkarmar, kökssnickerier. Ev kan badrum o kök uteslutas.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Radhus med behov av ytrenoverig. Målning samtliga tak inomhus, 5 rum + kök. Målning hall + trapphus.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej! Vi har ett gäng MDF-skivor som jag hade tänkt göra nya köksluckor av, de är sågade i rätt storlek och hörnen är rundade men de behöver fortfarande målas. Utöver det behövs det borras hål för gångjärn och handtag (som vi också har köpt) behöver monteras.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Måla lägenhets vardagsrummet (där köket sitter också), trappan hus, och övre våning med snedtak, tapetsera hallen.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Slipa och måla badrum dörr samt dörr ram

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej jag har en lägenhet på 47 kvadratmeter och vill måla vägg Väggarna är i bra skick vit färg bara ett ställe i köket med skador sida vägg . Jag vill måla vardagsrummet svart och orange i köket

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Måleri av golvkakel i badrum

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.