Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Stockholm

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Renovering av liten hall där det idag finns en sliten gammal strukturtapet som på vissa platser är trasig. Vi önskar att slutresultatet är vitmålade väggar (och tak) men vet inte exakt vad som krävs i grundarbete (bredspackling?). Önskar offert både inklusive och exklusive målning för det kan vi göra själva.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  En nyproducerad lägenhet från 2015, ingen stuckatur e. dyl. 4 rum och kök, total yta 96 kvm ink badrum och kök.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Bredspackling/slipning av 4 väggar och målning av 4 små rum. Spackla och måla tak i ett litet rum. Obs:

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag och min sambo har nyligen flyttat till en lägenhet på totalt 68m2. VI önskar måla om i vardagsrum, kontor och sovrum.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Vi behöver fräscha upp lägenheten inför en försäljning. Lite här och där.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Vill gärna ha ett kostnadsförslag på att:* Måla om väggar/tak/lister i en 3:a (63 kvm) * Lackering av dörrar och köksluckor

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej, Jag skulle vilja höra vad ni skulle ta för att måla väggar och tak i mitt vardagsrum. Golvarean är ca 16kvm (en vägg är dock kök och behöver inte målas, och det är även två dörrposter som tar upp yta). Det jag önskar göra är att måla med någon beige/vitaktig kulör ovantill (där det är vitt idag) och måla ned en kant från taket, måla det som idag är grått (nedre delen av väggen) i vitt och måla taket samt fönsternischer och lister.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.