Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Stockholm

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Kontroll av fönstermålning i en brf

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Litet rum med en skada på väggen som behöver spackel+målning, det är i dag målad tapet så det är inget finlir.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Ska flytta till en lgh på 60kvm som jag gärna vill fräscha upp innan jag flyttar in 3/6 om det går att hinna. Vill gärna ha offerter på både hela lägenheten och rum för rum, med och utan tak. Målning med ljusa färger, möjligen tapet i vardagsrummet.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Måla trapporna innomhus i vit färg. trapporna kopplar bottonvåning till 1:e våning

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Garderobsdörrar och luckor till överskåp, från slutet av 1960-talet, behöver målas om. Vissa luckor behöver även renoveras en aning innan målning. Det rör sig om cirka 13 dörrar och 13 överskåp.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i ett rum med tidigare övermålad tapet 13 kvm

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej! Vi har en vägg där det suttit väggmonterade tv-apparater. Vi skulle vilja ha hjälp med att sätta igen hålen och få det övermålat.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.