Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Stockholm

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Adelstrands Måleri

Adress: Falugatan 7, Stockholm
Telefon: 08301970
Företag som funnits sedan 1967 och ligger i västra Vasastaden. Samarbetar främst med Nordsjö, Alcro, Flügger och Björklund & Wingqvist. Utför både måleriarbeten och tapetsering för privatpersoner och företag i Sunbybergstrakten.

Medlem av Målaremästarna

Alviks Fastighetsvård AB

Adress: Box 11033, Bromma
Telefon: 087047580
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Andersson & Eriksson Målare AB

Adress: Folkungagatan 110, Stockholm
Telefon: 086436446

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Måla väggar och sätta upp nya golvlister. 42 kvm golvyta och takhöjd är 2. 4 m. Pris för arbete?

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Behov bättra på väggfärg (grå) på tre-fyra ställen på grund av slitage (mindre fläckar), samt jämna ut och måla över en lite större fläck (10 cm x 20 cm). Vi har en färgburk med ”rätt” färg. Bör allt gå ganska snabbt för kunnig målare.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Hej, Vi behöver måla ca 15 pelare i vår butik innan 10/10. vi vill darför veta hur mycket arbetet kommer kosta oss. skulle ni kunna skicka en offert?

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Behöver hjälp att måla om ca 50 kvm lägenhet med 3,2m i takhöjd. Varav ca 5 kvm gäller ett kök. Målning gäller både vägg och tak.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i en lägenhet på 79 kvm. Alla väggar har idag ett lager tapet, tapeten har släppt på vissa ställen. Golvet i badrummet 5 kvm (kakel) vill vi ha målat, fogarna ska även de målas, även klinker i hallen ca. 4 kvm skall målas.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Limfärg i tak som spruckit flagnat. Ca 4-5 kvm, ca 270cm i takhöjd. Ser helst att jobbet påbörjas i slutet av v. 36 alternativt början på v. 37.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Ommålning av fönster och kittning vid behov. Äldre hus med spröjsade fönster, några fönster där spröjsen är limmade på ytterglaset. ca.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.