Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Helsingborg

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Målning av 3 rums lägenhet om 90 kvm med en tack höjd på 275cm. Det är två sovrum, ett vardagsrum med matplats samt hall och kök som skall målas. Idag är det tapetsetat med slät tapet.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  En lägenhet på 61 kvm. Det gäller tak, väggar i sovrum, vardagsrum, kök och liten hall. Vi vill gärna måla med en kalkfärg från Jotun lady minerals som ska kryssmålas.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Ommålning av ouppvärmt källargolv, ca 12 m2. Stålslipning, , dammsugning och 2 strykningar med lämplig diffusionsöppen tvåkomponent färg

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Målning av lägenhet på 80 kvm. Tack och väggar, spackla sprickor och hål. Måla över tapet i två rum (2,60x4,20;

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Lackering av köksluckor 15 st, 2 högskåp, 10 lådfronter, 2 vinställ, 6 socklar, 4 täcksidor.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Kök, vardagsrum och två sovrum som ska målas till vit färg. Idag är kök och vardagsrum i ljusgrå färg, ena sovrummet i mörkblå och andra rummet i lila.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Hej, Tvätt (grundarbete) och målning av fasad på hus och eventuellt även garage Huset är ett 1,5 planshus på 155 kvm Garaget med förråd ca 45kvm Huset är tidigare målat med Alcro bestå akrylatfärg, mycket bra färg så vill helst ha samma. Vill ha arbetskostnad och kostnad för färg separat specat, samt estimerat antal liter eller kostnad per liter specat. Helst inledande kontakt via mail då jag har svårt att svara i telefon på vardagar, om telefon isåfall efter klockan 17:00

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.