Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Helsingborg

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Jag äger en bostadsrätt som jag ämnar att sälja. Dock är färgen i mitt tak sprucken, varpå jag är i behov av åtgärda detta. Det rör sig om c:a 20 kvadratmeter tak.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Innerväggar i ett hus på 220 m2 behöver målas vita. De flesta väggar är redan vita (och behöver fräschas upp) men i sex rum och köket finns en fondtapet på en av väggarna. Vi har tillträde till huset den 16 augusti och skulle vilja kunna flytta in den 20 augusti (om möjligt).

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Jag ska renovera ett rum och behöver hjälp med att spackla och slipa.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Vi söker utomhusarbeten allt från tak- och fasadtvätt till målning och vi erbjuder fasta priser kontant för mer information. Vi erbjuder kostnadsfria besök för att få ett bra erbjudande

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i en bostadsrätt på 58,5 m2. Fräscha upp befintliga vita väggar och tak med nytt lager vit färg.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Kontakta mig via mail. målning av 20 % av träfasaden

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Jag har en öppen sliten furutrappa som jag skulle vilja få målad vit. Jag skulle också vilja få gjort en stängd förvaring under trappan (samarbete med snickare). Jag vill även få målat tapeten på väggen upp i trappan samt i den lilla hallen ovanför trappan (högt i tak! )

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.