Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Helsingborg

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Preparering och Måla två rum inomhus - ca 2*20 Spola och måla plåt tak ca 80 kvm Preparera och måla grund - ca 50 m Fönstermålning ca 14 fönster och 12 små över fönster samt 1 balkongdörr - separat offert

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Bredspackling alt rivning av vävtapet av väggar tre rum, total golvyta ca 60kvm. Målning av tak och väggar i dessa tre rum samt ytterligare ett rum på ca 20 kvm. Högt till tak i tre av rummen (sluttande).

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Vi har tagit ner en innervägg och skulle behöva hjälp med att spackla och måla innertaket i vårt vardagsrum, det är ca 30 kvm.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Mitt namn Deniz aycin jag jobbar innan grönsakfabrik huss salico ab 9 år nu jag behöver jobb jag hoppas höra mig mvh deniz

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Hej, Vi behöver ommålning i vår förenings Miljöhus. Vi har precis haft en städning där. Blev dock inte helt nöjda av det företagets städning.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Två våningshus skall målas utvändigt.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Vi har två väggar som ska återställas till originalskick innan flytt (in den 27e oktober). Dem är gröna (ungefär IN-776) En av väggarna har även en väggmålning, som är relativ slätt och främst vitt (björkar). Totalyta ca 15 kvm, varav 4kvm väggmålning.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.