Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Helsingborg

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Sovrummet behövs målas om. Är ca 6-8 kvm

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Vindsvåning 4 rum o kök, 110 kvm. Beskrivning arbetet:bredspackling väggar som består av sågspånsväv, målning väggar och tak.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  -Tvättning/mossbekämpning av takpannor - Målning av plåtbeslag på tak (vindskenor, 4 st vindskupor, skorsten, hängrännor samt stuprör) - Målning av trä på tak (vindskenor samt 4 st vindskupor) - Målning av trä på balkong och burspråk (söder) - Målning av trä på veranda (väster) - Målning av takutsprång (trä) -

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Målning av ca 12 kvm vägg

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  58 kvm måla väggar snickerier samt ett badrum golv och väggar.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Ansökan Jag heter Deniz Aycin jag bor i Helsingborg jag söker jobbet som mållera Jag har tidigare jobbat som målare i mitt hemland i tio års tid så jag bra med erfarenhet med att jobba som målare. Har bott i Sverige sen tio års tid och jobbat med grönsaker hos salico AB i Helsingborg men har jag slutat där på grund av arbetsbrist. Jag har studerat klart till gymnasiet i mitt hemland övrigt har jag b-körkort.

  Helsingborg
 • Målning / Måleri

  Måla fasad, fönster och fönsetrbleck. Huset är idag i vit puts med roströda bleck. Ett enplanshus på 160 m2.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.