Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Malmö

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nilssons Måleri AB, LG

Adress: Box 5172, Malmö
Telefon: 0406788280

Medlem av Målaremästarna

Nansens Måleri AB

Adress: Västanforsgatan 21, Malmö
Telefon: 04088220
Företaget grundades 1978 och verksamheten täcker sydvästra Skåne. Kundkretsen inkluderar byggföretag, kommuner, försäkrings- och förvaltningsbolag och privatpersoner. Företaget erbjuder rådgivning och service, samt färgsättning, sprutlackering, dekorations-, reparations- och nybyggnadsmålning och målning efter fukt- och brandskador.

Medlem av Målaremästarna

Målarteamet i Skåne AB

Adress: Lyckåsgatan 15, Malmö
Telefon: 040925094
Utför alla slags måleriuppdrag, både inomhus och utomhus, till exempel tapetsering, fasadmålning och fönsterrenovering. Erbjuder obindande, kostnadsfri uppdragsförfrågan via hemsida. Företaget ligger i Kulladal och har sydvästra Skåne som upptagningsområde.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Hej, Jag skulle vilja måla två väggar (14 m2 ungefär). Jag har redan köpt målningen (3 liter - Loving Brown). Väggar behöver ingen förhandsreparation, bara måla.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Vi behöver hjälp med att spackla och måla vår hall som är 28 kvadratmeter i golvyta och har 6 dörröppningar.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Hej, Jag vill måla min 1a, allrummet har 25,3 m² väggyta som ska målas med flüggers relaxed green IN-772 och hallen på 7,36m² väggyta i en mörkare blå (exempelvis flügger focused blue 3 FL134 eller nostalgic blue FL 181). Jag har provmålar på några platser men det är samma eller nära den färgen jag vill ha i slutändan. Mitt fönster har förlorat lite färg från förra som bodde här och kanterna på taket behöver lite touch up med vit färg.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning av badrum. Storlek på rummet är ca 3kvm och det är övre halvan av vägg samt tak som ska målas.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag vill måla om taken. Lägenheten är på 99 m2.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i hall, sovrum och vardagsrum, ca 50 kvm totalt. Start den 18/1

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Vi behöver måla vår lägenhet, väggar och tak, 3 rok på 94 kvm. Huset är byggt 2005 och lägenheten är i bra skick så vår bedömning är att det "bara" handlar om en "uppfräschning". Idag är det vita väggar och tak och så vill vi fortsatt ha det.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.