Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Malmö

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nilssons Måleri AB, LG

Adress: Box 5172, Malmö
Telefon: 0406788280

Medlem av Målaremästarna

Nansens Måleri AB

Adress: Västanforsgatan 21, Malmö
Telefon: 04088220
Företaget grundades 1978 och verksamheten täcker sydvästra Skåne. Kundkretsen inkluderar byggföretag, kommuner, försäkrings- och förvaltningsbolag och privatpersoner. Företaget erbjuder rådgivning och service, samt färgsättning, sprutlackering, dekorations-, reparations- och nybyggnadsmålning och målning efter fukt- och brandskador.

Medlem av Målaremästarna

Målarteamet i Skåne AB

Adress: Lyckåsgatan 15, Malmö
Telefon: 040925094
Utför alla slags måleriuppdrag, både inomhus och utomhus, till exempel tapetsering, fasadmålning och fönsterrenovering. Erbjuder obindande, kostnadsfri uppdragsförfrågan via hemsida. Företaget ligger i Kulladal och har sydvästra Skåne som upptagningsområde.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi vill måla vårt 60 kvadratmeter stora hus. Mattflexen, som bara finns i ett rum i huset, behöver tas bort och limmet på ytan ska rengöras. Vi har även stora hål i tak och vägg som vi vill täcka, och en liten vägg behöver även kapas i dekorationssyfte.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Riva tapet och måla i tre rum av en lgh på 87kvm

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Inomhus. Lägenhet. 2:a på 56 m2.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Att måla en lgh på 59 km. Jag undrar hur mycket kostar det.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Har ett par äldre trädörrar som behöver målas om, innerdörrar ca 8 st. . dem är målade vit nu. . men behövs slipas och målas om. .

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Måla tak i lägenhet. Befintlig färg är vit och ska målas igen med vit färg. 4 rum och kök, ca 76 kvm.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Jag letar efter någon som kan lackera mina garderobsdörrar. ANTAL & MÅTT:6st 60x40cm 3st 60x120cm 9st 60x20cm 8st 40x40cm Nuvarande färg är vit, önskar ny färg enligt RAL kod 030 90 05 "Antique white".

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.