Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Malmö

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nilssons Måleri AB, LG

Adress: Box 5172, Malmö
Telefon: 0406788280

Medlem av Målaremästarna

Nansens Måleri AB

Adress: Västanforsgatan 21, Malmö
Telefon: 04088220
Företaget grundades 1978 och verksamheten täcker sydvästra Skåne. Kundkretsen inkluderar byggföretag, kommuner, försäkrings- och förvaltningsbolag och privatpersoner. Företaget erbjuder rådgivning och service, samt färgsättning, sprutlackering, dekorations-, reparations- och nybyggnadsmålning och målning efter fukt- och brandskador.

Medlem av Målaremästarna

Målarteamet i Skåne AB

Adress: Lyckåsgatan 15, Malmö
Telefon: 040925094
Utför alla slags måleriuppdrag, både inomhus och utomhus, till exempel tapetsering, fasadmålning och fönsterrenovering. Erbjuder obindande, kostnadsfri uppdragsförfrågan via hemsida. Företaget ligger i Kulladal och har sydvästra Skåne som upptagningsområde.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Målning av 9 st spegeldörrar i furu inkl alla karmar. I vit färg.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  2-rums lägenhet om totalt 56 m2 byggd 1935. All tapet är bortångad och bortskrapad, samt väggarna spacklade och slipade. Konkret armeringsduk ska sättas i det mindre rummet (en vägg färdig), det ska grundmålas och strykas två ggr (färg jotun lady finns) samt takfärg dras ned 15cm.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målar 4stk gamla innerdör

  Malmö
 • Målning / Måleri

  # Alla fönster på utsidan, 22 st. Kittas där det saknas. # Altandörrarna på utsidan # Källarfönster på utsidan # Utetrappan fån köket # Utetrappan från vardagsrummet # Trallgolvet på balkongen # Staketet # Järnräcken på utetrappor och balkong, svarta # Vita partier på carporten # Ytterdörr # Rivning av hyllor och målning i matkällare

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning lägenhet 100 kv m, 4 r o k. Byte av alla dörrar, 6st.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Borttagning av gammal tapet, spackling, slipning och målning. 4 rum på ca 20 m2.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Ommålning av träfasad på förråd ca 34 kvm. Ommålning av vindskivor och takfot på 1 plans bostadshus Besiktning önskas snarast! Arbete skall utföras i september

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.