Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Malmö

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nilssons Måleri AB, LG

Adress: Box 5172, Malmö
Telefon: 0406788280

Medlem av Målaremästarna

Nansens Måleri AB

Adress: Västanforsgatan 21, Malmö
Telefon: 04088220
Företaget grundades 1978 och verksamheten täcker sydvästra Skåne. Kundkretsen inkluderar byggföretag, kommuner, försäkrings- och förvaltningsbolag och privatpersoner. Företaget erbjuder rådgivning och service, samt färgsättning, sprutlackering, dekorations-, reparations- och nybyggnadsmålning och målning efter fukt- och brandskador.

Medlem av Målaremästarna

Målarteamet i Skåne AB

Adress: Lyckåsgatan 15, Malmö
Telefon: 040925094
Utför alla slags måleriuppdrag, både inomhus och utomhus, till exempel tapetsering, fasadmålning och fönsterrenovering. Erbjuder obindande, kostnadsfri uppdragsförfrågan via hemsida. Företaget ligger i Kulladal och har sydvästra Skåne som upptagningsområde.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Målning av tak, väggar, golvlister och dörrfoder i tvårumslägenhet, utom kök. Allt målas vitt. Vardagsrum:

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Slipa, spackla och måla en mindre hall på ca. 10kvm.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Ett mindra rum ca. 12 kvm. Tak målas obs.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Väggmålning i tre rum med takhöjden 2,3 meter, totalt en yta på ca 60 kvadratmeter, - varav ett vardagsrum på 28 kvm med två fönster och en altandörr, - en hall på ca 20 kvm med en trappa, en ytterdörr samt ett fönster och där en vägg är öppen till annat utrymme, - ett gästrum på ca 12 kvm med garderober ett vanligt fönster och ett litet fönster samt två dörrar - utöver detta en del små ytor vid kök och gång in mot gästrummet Takmålning ca 75 kvm, där hälften av taket har takbjälkar som ska målas i annan nyans.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Måla om tak och väggar i hela lägenheten, 69 kvadrat meter

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Spackning efter en gammal vägg som är borta ca 1 dm bred 2,40 m hög och målning övriga väggar en kortsida med två fönster och altandörr så inte så mycket målning där den andra kortsidan två st fönster och sen en långsida bara vägg och en långsida med dörrhål på 1,5m x 2,15 m

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Skulle vilja ha ett rum målat med fondvägg och de andra väggarna i en annan färg rummet är på 12kvm och ett rum målat med vita träd på en vägg från någon typ av mall och de andra väggarna i någon färg de rummet är på 8kvm.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.