Register

GRATIS TJÄNST

Hitta ett måleri i Jönköping

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Bengt's Måleri AB

Adress: Tomtebogatan 1, Jönköping
Telefon: 03661962

Medlem av Målaremästarna

Dahlberg & Co Eftr, Måleri AB B

Adress: Södra Bogesundsgatan 31, Jönköping
Telefon: 036125270

Medlem av Målaremästarna

Hallins Måleriservice AB

Adress: Box 3101, Jönköping
Telefon:

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Jag har en tvåplansvilla på 150 m2 som behöver renoveras. Jag söker en målare som kan måla i princip hela huset, väggar, lister, fönster, dörrkarm, tak, etc.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Vi behöver hjälp med vardagsrum. Gammal vävtapet och vord som skall bort.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Tapetsering med underarbete samt ev viss målning av ett normalstort sovrum i Jönköping v 36-37. Ev målning av tak i samma rum

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Hej! Det gäller 3 rum + 1 hall och 1 tak som ska målas och 1 rum som ska tapetseras. Det sitter strukturtapet i 3 rum och hallen.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Måla väggar inomhus i ett hus med boyta på 168 kvadratmeter. Hall, ovanvåning allrum samt 3 mindre sovrum som ska målas om. I övrigt;

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Vi vill ha hjälp med att spackla samtliga borrhål i väggarna samt måla samtliga väggar (ca 190kvm) och tak i lägenheten. Lägenheten är 142kvm uppdelat på 2 plan.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Hej, har köpt en liten lägenhet (1a, 47 kvm) i äldre villa i Jönköping och behöver hjälp att snygga till ytskikt innan vi flyttar in;rolla väggar (i samma ljusgrå nyans som idag), måla tak vitt, måla foder och lister, evt även måla några garderobsdörrar.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.