Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Jönköping

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Bengt's Måleri AB

Adress: Tomtebogatan 1, Jönköping
Telefon: 03661962

Medlem av Målaremästarna

Dahlberg & Co Eftr, Måleri AB B

Adress: Södra Bogesundsgatan 31, Jönköping
Telefon: 036125270

Medlem av Målaremästarna

Hallins Måleriservice AB

Adress: Box 3101, Jönköping
Telefon:

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Vi behöver tvätta och måla vårt kedjehus på Nedre Kvarngatan 4C i Jönköping. även byte av några vindskivor skulle behöva fixas. Gavel och baksida c:a 6 m högt till tak framsida betydligt lägre.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  En vägg i köket med en tapet som önskas tas bort och målas om till en beige färg. Ca 8 kvadrats yta totalt, sne vägg och en bit av väggen är tapeten mellan två hyllor

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  En vägg i köket med tapet som jag önskar ta bort för att måla beige, Ca 8 kvadrats yta, sne vägg och tapet mellan hyllor

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Lägenhet på 35 kvm. Väggar och tak. Inte badrummet.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Hej, vill måla om i vardagsrum och all rum i min lägenhet vilket blir ungefär 40 kvadrat, det är nu tapetserade väggar som jag vill måla.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Målning av butikslokal Asecs Jönköping mellan 5-18 september. lokalen är 25x7m och det är väggar 4,5m höga som skall målas med en nyans upp till 3,5m och en annan nyans 3,5-tak. Obs ingen målning av installationer eller tak ( spackling i mycket begränsad omfattning.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Jag ska flytta och behöver hjälp med att spackla (och måla?) där hyllor och tavlor suttit på väggarna. Bor i en 4 och har gissningsvis mellan 5 och 10 hål per rum. Några fler i vardagsrummet.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.