Register

GRATIS TJÄNST

Går en offertförfrågan

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala hantverkare som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Anlita golvläggare

Golvläggare
Innergolv är avgörande för hur huset kommer att uppfattas. Därför kan det vara bra att anlita en golvläggare när golven ska göras. Inte minst för att arbetet blir kompetent utfört. Dessutom kan en golvläggare komma med tips och råd inför materialval. 

När välja en golvläggare
Det finns många enkla klickgolv på marknaden som var och en med lite tid och med sinne för hantverk kan lägga själv. Men så fort det blir tal om lite mer avancerade golvläggningar, som parkettgolv, riktiga trägolv, mattor eller slipning av golv kan en riktig hantverkare behövas. Särskilt intressant kan det vara då golv och väggar i våtrum ska sättas upp. 

Utbildning 
Golvläggare går i allmänhet byggprogrammet med inriktning husbyggnation eller motsvarande. För att få ett yrkesbevis behövs sedan två och ett halvt års lärlingstjänst och ett godkänt slutprov. Det är inte helt ovanligt att utbildningen helt sker på ett företag som lärling. Den teoretiska delen av utbildningen läses då in på distans. Många utbildade golvläggare är medlemmar i Byggnadsarbetareförbundet. 

Att tänka på 
En golvläggare bör kunna ge goda referenser och ska vara mer noggrann än snabb. Glöm inte att specificera förfrågan till en golvläggare ordentligt. Det kan annars vara svårt för golvläggaren att veta hur slutresultatet är tänkt. Det går också att ta ut golvläggaren på plats för att få råd och tips. En golvläggare med känsla för form, färg och design är guld värd. 

Externa tjänster: Golvlaggare.se , Golvläggning.nu

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Hej! Önskar offert på överlåtelsebesiktning av villa 155km, 1979, två våningar, i Sommen, Tranås.

  Tranås
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av tre rum, ett av dom är väldigt liten yta.

  Laholm
 • Snickeri / Montering

  Byte / renovering av entré trappa utomhus

  Göteborg
 • Betong / Armering

  Vi vill sätta igen en garagenedfart, ta bort nuvarande betongsidor och få hjälp med att gräva bort asfalten. Det som behöver gjutas nytt är nya ”väggar” ner till garageporten och en trappa ner utifrån. Bilder finns.

  Nyköping
 • Plåtarbete / Takplåt

  Behöver lägga ca 150 kvm plåttak på sekelskifteshus i Söråker.

  Timrå
 • Målning / Måleri

  Spackling och målning av trapphus och hall.

  Lund
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hängrännor behöver bytas ut på gavelhörn. Faller fel, Skojare var här och skulle rena rännor men började montera ner i ett hörn. Vi avbröt och dom monterade tillbaka men det blev inte bra. Nu rinner det åt fel håll. Försäkringsärende. Skulle gissa på ca 10 m som måste bytas plus hörn. Kanske måste ses först för en bedömning.

  Huddinge