Register

GRATIS TJÄNST

Går en offertförfrågan

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala hantverkare som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Anlita golvläggare

Golvläggare
Innergolv är avgörande för hur huset kommer att uppfattas. Därför kan det vara bra att anlita en golvläggare när golven ska göras. Inte minst för att arbetet blir kompetent utfört. Dessutom kan en golvläggare komma med tips och råd inför materialval. 

När välja en golvläggare
Det finns många enkla klickgolv på marknaden som var och en med lite tid och med sinne för hantverk kan lägga själv. Men så fort det blir tal om lite mer avancerade golvläggningar, som parkettgolv, riktiga trägolv, mattor eller slipning av golv kan en riktig hantverkare behövas. Särskilt intressant kan det vara då golv och väggar i våtrum ska sättas upp. 

Utbildning 
Golvläggare går i allmänhet byggprogrammet med inriktning husbyggnation eller motsvarande. För att få ett yrkesbevis behövs sedan två och ett halvt års lärlingstjänst och ett godkänt slutprov. Det är inte helt ovanligt att utbildningen helt sker på ett företag som lärling. Den teoretiska delen av utbildningen läses då in på distans. Många utbildade golvläggare är medlemmar i Byggnadsarbetareförbundet. 

Att tänka på 
En golvläggare bör kunna ge goda referenser och ska vara mer noggrann än snabb. Glöm inte att specificera förfrågan till en golvläggare ordentligt. Det kan annars vara svårt för golvläggaren att veta hur slutresultatet är tänkt. Det går också att ta ut golvläggaren på plats för att få råd och tips. En golvläggare med känsla för form, färg och design är guld värd. 

Externa tjänster: Golvlaggare.se , Golvläggning.nu

Senast inkomna jobb

 • Fastighetsskötsel

  Det är stopp i ett avlopp på nedervåningen i anslutning till vår produktion.

  Göteborg
 • Plantera / Nyplantering

  Anläggning av ny gräsmatta (färdiga rullar) ca 200-230m2. Anläggning av plattor 1 rad ca 20m (avskärmning mellan gräs och uteplats plattor finns på plats). Bort forsling av gammal gräsmatta och fyllnadsmassor. Påfyllnad av plant,jord i stenmursrabatt ca 6 m2.

  Göteborg
 • Snickare

  Montera stängselstaket ink. Allt som hör till

  Heby
 • Golvläggning

  Lägga klickgolv Ev lister tröskel

  Lund
 • Mattläggning

  Nytt, litet badrum som behöver fall mot golvbrunn, våtrumsmatta samt våtrumsvägg-matta. Golv: 1,1 x 2,7. Golvbrunn Purus med monteringsram. Väggar: 0,3 (dörr) + 2,7 (handfatsanslutningar, duscharmatur) + 1,1 (toa-anslutningar) + 2,7 X H2,4 Tanken är att gå ner med taket så en väggvåd räcker. Snedtak från 1,1-väggen upp längs de båda 2,7. Dusch mitt i rummet. Toa längst in under snedtak.

  Örebro
 • Elinstallation

  Dra om och byta ut all el i ett gammalt hus, byta elcenttaler och sätta jordfelsbrytare, samt fräsa in kablarna i väggen

  Luleå
 • Snickare

  Sätta upp tre tavlor snyggt på gipsvägg

  Karlstad