Register

GRATIS TJÄNST

Går en offertförfrågan

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala hantverkare som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     514 förfrågningar i November 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Anlita golvläggare

Golvläggare
Innergolv är avgörande för hur huset kommer att uppfattas. Därför kan det vara bra att anlita en golvläggare när golven ska göras. Inte minst för att arbetet blir kompetent utfört. Dessutom kan en golvläggare komma med tips och råd inför materialval. 

När välja en golvläggare
Det finns många enkla klickgolv på marknaden som var och en med lite tid och med sinne för hantverk kan lägga själv. Men så fort det blir tal om lite mer avancerade golvläggningar, som parkettgolv, riktiga trägolv, mattor eller slipning av golv kan en riktig hantverkare behövas. Särskilt intressant kan det vara då golv och väggar i våtrum ska sättas upp. 

Utbildning 
Golvläggare går i allmänhet byggprogrammet med inriktning husbyggnation eller motsvarande. För att få ett yrkesbevis behövs sedan två och ett halvt års lärlingstjänst och ett godkänt slutprov. Det är inte helt ovanligt att utbildningen helt sker på ett företag som lärling. Den teoretiska delen av utbildningen läses då in på distans. Många utbildade golvläggare är medlemmar i Byggnadsarbetareförbundet. 

Att tänka på 
En golvläggare bör kunna ge goda referenser och ska vara mer noggrann än snabb. Glöm inte att specificera förfrågan till en golvläggare ordentligt. Det kan annars vara svårt för golvläggaren att veta hur slutresultatet är tänkt. Det går också att ta ut golvläggaren på plats för att få råd och tips. En golvläggare med känsla för form, färg och design är guld värd. 

Externa tjänster: Golvlaggare.se , Golvläggning.nu

Senast inkomna jobb

 • Snickare

  Riva ut ett städförråd för att fixa till så kylskåp och frys passar in.

  Krokom
 • Golvläggning

  Lägga golv i 2 st barnrum med 10 kvadratmeter

  Göteborg
 • Mattläggning

  Våtrumsmatta i badrum för 16m3. Plant golv. Vägg för duschutrymme 7 m3. Vattenburen golvvärme.

  Timrå
 • Snickare

  Vi vill gärna bygga en köksö som supplement till vårt Kvänumskök. Den skall vara 160 cm långt och 100 cm i bredd. Vi ser för oss att köksön består av * 2 stk 60 cm skåp, som lämnar 40 cm til en vinkyl på ena sidan eller i mitten. Skåpen är 60 cm djupa * På den andra sidan kan vi ha två stk 80 cm skåp. Men de kan inte vara mer än 40 cm djupa. Vi vill använda samma luckor och stenskiva som redan finns i vår lägenhet. Leveranstid måste påräknas, så vi vill i första omgång hitta ett firma som kan påta sig jobbet.

  Göteborg
 • Fastighetsskötsel

  Service på luft-vattenvärmepump CTC

  Stockholm
 • Mattläggning

  Behöver hjälp med att lägga en badrumsmatta.

  Trelleborg
 • Mattläggning

  Behöver hjälp med att lägga en badrumsmatta.

  Trelleborg