Register

GRATIS TJÄNST

Går en offertförfrågan

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala hantverkare som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 706 förfrågningar i Juli 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Anlita golvläggare

Golvläggare
Innergolv är avgörande för hur huset kommer att uppfattas. Därför kan det vara bra att anlita en golvläggare när golven ska göras. Inte minst för att arbetet blir kompetent utfört. Dessutom kan en golvläggare komma med tips och råd inför materialval. 

När välja en golvläggare
Det finns många enkla klickgolv på marknaden som var och en med lite tid och med sinne för hantverk kan lägga själv. Men så fort det blir tal om lite mer avancerade golvläggningar, som parkettgolv, riktiga trägolv, mattor eller slipning av golv kan en riktig hantverkare behövas. Särskilt intressant kan det vara då golv och väggar i våtrum ska sättas upp. 

Utbildning 
Golvläggare går i allmänhet byggprogrammet med inriktning husbyggnation eller motsvarande. För att få ett yrkesbevis behövs sedan två och ett halvt års lärlingstjänst och ett godkänt slutprov. Det är inte helt ovanligt att utbildningen helt sker på ett företag som lärling. Den teoretiska delen av utbildningen läses då in på distans. Många utbildade golvläggare är medlemmar i Byggnadsarbetareförbundet. 

Att tänka på 
En golvläggare bör kunna ge goda referenser och ska vara mer noggrann än snabb. Glöm inte att specificera förfrågan till en golvläggare ordentligt. Det kan annars vara svårt för golvläggaren att veta hur slutresultatet är tänkt. Det går också att ta ut golvläggaren på plats för att få råd och tips. En golvläggare med känsla för form, färg och design är guld värd. 

Externa tjänster: Golvlaggare.se , Golvläggning.nu

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Duschen i kollonistugans badrum saknar blandare. Just mu endast två rör som sticker ut från väggen från en monteringsplatta. Mått mellan rören ca165 mm (cc). Söker någon som kan montera en ny duschblandare samt justera temperaturen av varmvattnet som just nu blir skållhett så att man bränner sig.

  Malmö
 • Snickare

  Hej, har idag inglasad altan ca 30 kvm, samt lika stor terrass vid sidan. Vill bygga ut terrassen jäms med hela vägen utåt. Ungefär 2 meter utåt och 14 meter brett. Samt en trappa på sidan runt husknuten, ca 2-3 meter bred.

  Mjölby
 • Badrumsrenovering

  Hej! Jag har 81 klinker i formatet 60x60 cm som jag skulle behöva dela i mitten. Vid stambyte är kravet 30x60 cm. Materialet är granitkeramik, 10 mm tjockt. Stort tack på förband! Vänligen Ann

  Stockholm
 • Snickare

  Renovera badrum och tvättstuga

  Säffle
 • Snickare

  Helrenovering av utomhus trappa till boende på andra våningen.samt förråd i anslutning till trappan.

  Nynäshamn
 • Golvläggning

  Jag vill få hjälp att lägga ett laminatgolv med clicksystem i en hall på cirka 11 kvadratmeter.

  Ånge
 • Garage

  Garage i trä med mått 11 x 3 m. Uppsättning av väggplattor och takplattor invändigt. 1 mellanvägg finns. Bortforsling av nedrivet material. Golvtäckning ca 20 kvm (Målning/Gjutning). Golvtäckning 11 kvm i trä.

  Kävlinge