Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att lägga värmegolv

Värmegolv har blivit väldigt populärt i bostäder. Det vanligaste är att man installerar värmegolv i våtrum samt hall men många bostäder har värmegolv över hela boytan. Det krävs ofta ingen speciellt underlag för att lägga värmegolv utan det fungerar för både spånskiva,gipskiva och betong. De flesta väljer att lägga ett keramiskt material som klinkers som golv då det leder värmen väldigt bra, det går att använda trägolv och plastgolv också men man bör kontakta tillverkaren först i så fall och kolla eventuella rekommendationer först.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Värmegolv - välj stad

Några utvalda företag

Carl Hanssons Rör & Värme AB

Adress: Lövholmsvägen 9, Stockholm
Telefon: 086811400

NVS Installation AB, Ransta Värme & Sanitet

Adress: Dåntorpsvägen 35, Haninge
Telefon: 0104753240
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

Värme & Sanitet i Visby AB

Adress: Stenkumlav 6, Visby
Telefon: 0498201770

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Vårt hus innehåller tre byggnader, den äldsta byggdes 1964. Golvisolationen är inaktuell, den är 30 kvm, ett kök och vardagsrummet med öppen spis. Vi vill ta bort gamla golvet, kontrollera byggnaden golvisolering, och vid behov fylla den med grus, isolera, ställa in en infra golvvärme, fastställa en ny laminatgolv.

  Lomma
 • Golvvärme

  Reparation och läggning av golvvärme Hej, Tar kontakt för offert f reparation och läggning av golv och golvvärme. Vi i Brf Samarbete (Malmö) har under vintern haft reliningsarbete i vår fastighet, där golvvärmen i vår bastu tagits sönder. Söker nu företag för offert på reparation och återställning.

  Malmö
 • Golvvärme

  Golvvärme har slutat att fungera.

  Kungsbacka
 • Golvvärme

  Vi har vattenburen golvvärme i köket. Pumpen fungerar inte, den börjar tjuta efter ett tag. Utbytt 1 gång.

  Huddinge
 • Golvvärme

  Vi undrar om vad det kostar att lägga el golvvärme i ett hus, arbetsyta circa 30kvm. Ett sovrum med betong under parkettgolv och den andra är ett badrum med klinker på golvet. Det finns redan golvvärme som funkar inte som det ska i dessa två rum.

  Hallstahammar
 • Golvvärme

  Vattenburen golvvärme och reglar och gips på väggar i ett rum på 17 kvm.

  Eskilstuna
 • Golvvärme

  Felsökning och reparation av elektrisk golvvärme i klinkergolv. Inkluseive eventuell uppbrytning och återställning av begränsad golvyta. Systemet är från 2003.

  Orust

Mer information om