Register

GRATIS TJÄNST

Lägga värmegolv i Malmö

Värmegolv har blivit väldigt populärt i bostäder. Det vanligaste är att man installerar värmegolv i våtrum samt hall men många bostäder har värmegolv över hela boytan. Det krävs ofta ingen speciellt underlag för att lägga värmegolv utan det fungerar för både spånskiva,gipskiva och betong. De flesta väljer att lägga ett keramiskt material som klinkers som golv då det leder värmen väldigt bra, det går att använda trägolv och plastgolv också men man bör kontakta tillverkaren först i så fall och kolla eventuella rekommendationer först.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Funktionskontroll och justering av ett 25 år gammalt vattenburen golvvärme

  Malmö
 • Golvvärme

  T2 golvvärmen i mitt badrum har slutat fungera. När jag försöker starta värmen står det felmeddelande u3. 1 och sedan startar konsollen på väggen om sig själv och ingen värme i golvet.

  Malmö
 • Golvvärme

  Felsökning på värme golv i kök. Fungerar inte.

  Malmö
 • Golvvärme

  Justering av befintlig vattenburen golvvärme

  Malmö
 • Golvvärme

  Vi har ett LK golvvärmesystem installerat 2011 med trådlösa termostater på Villavägen 3B i Limhamn. Vi önskar hjälp med:(1) Installation av en nyinköpt termostat där den gamla slutat fungera (vi kan inte få den nyinköpta termostaten att ansluta och funger) (2) Hjälp med inställning av en annan termostat som låst sig i "EXT" läge & (3) felsökning (och ev åtgärd) av golvvärmesystemet i ett rum som inte värms upp ordentligt (men där termostaten till synes fungerar).

  Malmö
 • Golvvärme

  Vi behöver hjälp med golvvärme Installation och köp af LK golvvärme till platta på mark nybyggnation av 1. 5 planshus i början av december.

  Malmö
 • Golvvärme

  Installation av genomgående elektrisk golvvärme på en lägenhet i Västra Hamnen i Malmö. Ca 35 - 40 kvm golvyta + nytt golv ovanpå.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.