Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att lägga golvvärme

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Golvvärme - välj stad

Några utvalda företag

AB Infjärdens Värme

Adress: Björkg 9, Uppsala
Telefon: 018156930
Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Carl Hanssons Rör & Värme AB

Adress: Lövholmsvägen 9, Stockholm
Telefon: 086811400

Lidingö Rör & Värme AB

Adress: Södra Kungsvägen 61, Lidingö
Telefon: 086618632

NVS Installation AB, Ransta Värme & Sanitet

Adress: Dåntorpsvägen 35, Haninge
Telefon: 0104753240
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

Värmebolaget Johnsson & Co HB

Adress: Hantverksgatan 32, Alingsås
Telefon: 0322636060

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Har en frånluftsvärme pump. Två golvvärmefördelare. Lk system och slingor i hela huset.

  Bjuv
 • Golvvärme

  Rivning av trägolv i hall (ligger inget golv under), läggning av golvvärme (el) och läggning av stengolv ovanpå. Ca 10 kvm hall, hiss finns.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Mitt hus i två plan, 134 kvm, har vattenburen golvvärme i större delen av huset. Reglaget för att justera värmen fungerar inte, så den går på max när den är på. På undervåningen fungerar den inte alls.

  Tyresö
 • Golvvärme

  Lägga värmegolv i ett helt nybyggt sovrum på cirka 20 kvm.

  Nora
 • Golvvärme

  Isolera väggar och installera golvvärme i liten hall, ca 2,7 kvm, i radhus i Skogås. Hallen är inbyggd och delar vägg med ett utomhusförråd, det sitter ett elskåp i väggen till förrådet, och det måste vändas eller åtgärdas på något sätt innan väggen kan isoleras. Klinkergolvet måste tas bort, och sedan lägga nytt klinker efter installation av golvvärme.

  Huddinge
 • Golvvärme

  Hej vi har en villa i Partille på 157kvm med trästomme. Vi skall ersätta radiatorerna på entreplan med vattenburen golvvärme och behöver bryta upp befintligt golv och sätta spårade skivor för golvvärme för vvs jobbet samt läggning av parkettgolv när detta är klart. Ca 65kvm uppdelat på 4 ytor.

  Partille
 • Golvvärme

  En villa på gjuten platta med nedervåning på 80 kvm ska få vattenburen golvvärme. 64 kvm med massivt furugolv, resten slipad betong. Vill även få pris på alternativet att byta ut befintiga element och slipa/olja befintligt golv

  Gotland