Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att lägga golvvärme

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Golvvärme - välj stad

Några utvalda företag

AB Infjärdens Värme

Adress: Björkg 9, Uppsala
Telefon: 018156930
Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Carl Hanssons Rör & Värme AB

Adress: Lövholmsvägen 9, Stockholm
Telefon: 086811400

Lidingö Rör & Värme AB

Adress: Södra Kungsvägen 61, Lidingö
Telefon: 086618632

NVS Installation AB, Ransta Värme & Sanitet

Adress: Dåntorpsvägen 35, Haninge
Telefon: 0104753240
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

Värmebolaget Johnsson & Co HB

Adress: Hantverksgatan 32, Alingsås
Telefon: 0322636060

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Har vattenburen golvvärme (Wirsbo golvvärme, installerades i början på 2000-talet) som har slutat att fungera, behöver hjälp med felsökning och att åtgärda felet.

  Lund
 • Golvvärme

  Problem att justera värmen på golvvärmen

  Ekerö
 • Golvvärme

  Hej, Behöver en offert från en auktoriserad/godkännd el-företag att genomföra en isolationsmättning av golvärme i en toalett. Hur lång tid kommer det att ta och pris?

  Malmö
 • Golvvärme

  Jag behöver hjälp med en tekniker för att kontrollera om vattenrör är installerade i mitt hus så att installation av vattenradiatorer på min första våning kan göras. Dessutom, med en offert på hur många timmar och pris kommer det att kosta?

  Malmö
 • Golvvärme

  I need Help with floor heating technician to check related to water pipes at my home on first floor

  Malmö
 • Golvvärme

  Vattenburen golvvärme i hall. Yta ca 4-5 kvm. Huset har källare.

  Linköping
 • Golvvärme

  Vattenburen golvvärme i hall, ca 5 kvm. En radiator finns installerad på väggen, rören leder från golvet. Vi har fjärrvärme i huset.

  Linköping