Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att lägga golvvärme

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Golvvärme - välj stad

Några utvalda företag

AB Infjärdens Värme

Adress: Björkg 9, Uppsala
Telefon: 018156930
Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Carl Hanssons Rör & Värme AB

Adress: Lövholmsvägen 9, Stockholm
Telefon: 086811400

Lidingö Rör & Värme AB

Adress: Södra Kungsvägen 61, Lidingö
Telefon: 086618632

NVS Installation AB, Ransta Värme & Sanitet

Adress: Dåntorpsvägen 35, Haninge
Telefon: 0104753240
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

Värmebolaget Johnsson & Co HB

Adress: Hantverksgatan 32, Alingsås
Telefon: 0322636060

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Har fjärrvärme hemma. Värmegolv och elementer funkar inte är helt kalla. Behöver hjälp med att underhållning av fjärrvärmeskåp och värmegolv och elementer få att fungera

  Malmö
 • Golvvärme

  Renovera Wc till ett badrum, behövs sättas in golvbrunn, vattenburen golvvärme mm, 2,2*2,6 meter Vattenburen golvvärme till sovrum 4,25*3,3 meter

  Borås
 • Golvvärme

  Lägga vattenburen värme i ett sovrum

  Stockholm
 • Golvvärme

  Jag hade strömavbrott i huset;Huvudbrytaren slog ifrån. Testade en propp i taget och det visade sig att det var den proppen som är kopplad till golvvärmen som orsakar avbrott.

  Kristianstad
 • Golvvärme

  LK systems golvvärme. En reglerenhet på ovanvåningen har lagt av. Den på nedanvåningen fungerar.

  Burlöv
 • Golvvärme

  Installation av golvvärme i hall ca 6m2. Offert för både vattenburen och el önskas. Inklusive rivning och montering av klinker.

  Uppsala
 • Golvvärme

  Hej Behöver få offert golvvärme

  Göteborg