Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att lägga golvvärme

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Infjärdens Värme

Adress: Björkg 9, Uppsala
Telefon: 018156930
Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Carl Hanssons Rör & Värme AB

Adress: Lövholmsvägen 9, Stockholm
Telefon: 086811400

Lidingö Rör & Värme AB

Adress: Södra Kungsvägen 61, Lidingö
Telefon: 086618632

NVS Installation AB, Ransta Värme & Sanitet

Adress: Dåntorpsvägen 35, Haninge
Telefon: 0104753240
Företaget har ungefär 70 kontor i Sverige. Verksamheten inkluderar värme och sanitet, service och underhåll, ventilation, energi, sprinklersystem, rörinstallationer för industri och luftkonditionering.

Värmebolaget Johnsson & Co HB

Adress: Hantverksgatan 32, Alingsås
Telefon: 0322636060

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Behöver byta termostat till min golvvärme. Vi har en äldre modell av T2 Floortemp och tror att det går att byta till en Golvvärmetermostat K1n istället.

  Eskilstuna
 • Golvvärme

  Önskar offert på uponor/LK system för golvvärme på övervåning. Befintligt golv på nedervåning är uponor golvvärme med en nibe 730 frånluftspump. Totalt skall det installeras golvvärme på 97m2 golvyta.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Vattenburen golvvärme i lägenhet. Två sovrum, hall och vardagsrum. Eventuellt kök och badrum.

  Eda
 • Golvvärme

  Hej, Behöver hjälp med att lägga och installera el-golvvärme i hall med klinker på. Ca 4 kvm. Mvh/Erika Mvh/Erika

  Västerås
 • Golvvärme

  4kvm badrum med befintlig våtrumsmatta och våtrumstapet. Det finns en radiator i badrummet. Våtrumsmattan ska bort och klinkers skall läggas efter golvvärmeinstallationen.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Jag undrar om ni kan tryckprova golvvärmerör i närtid. Håller på med utbyggnad av stuga i Åsa och tänker att man skall göra tryckprov innan golvet läggs. Har för avsikt att skaffa luftvatten värmepump.

  Kungsbacka
 • Golvvärme

  Jag kommer att bygga 1,5-planshus i Skutskär (total byggyta = 104,9 kvadratmeter och boyta våning 2 =66,7 kvadratmeter). Första våningen ska bestå av tvättstuga, toalett, 2 sovrum, klädkammare samt ett vardagsrum/kök. Andra våningen innehåller 2 sovrum och toalett.

  Älvkarleby