Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga golvvärme i Västerås

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Hej, Behöver hjälp med att lägga och installera el-golvvärme i hall med klinker på. Ca 4 kvm. Mvh/Erika Mvh/Erika

  Västerås
 • Golvvärme

  Hej ! Vi har vattenburen golvvärme och styrdonen till den verkar ha fått fnatt?De är av systemet Virsbo och jag tror att den har utgått så delar i systemet behöver bytas ut.

  Västerås
 • Golvvärme

  Litet jobb, är min gissning. Min lägenhet har golvvärme i hall och kök. Termostat i hall blev bytt av förra ägaren, nu är det dags att byta termostat till golvvärmen i köket, i alla fall kontrollpanelen gissar jag.

  Västerås
 • Golvvärme

  Vi vill ha hjälp med att installera ca 35 m2 vattenburen golvvärme på betongplatta i kök och hall. Plus golvläggning på samma yta:kök och hall ca 35 m2 trä parkettgolv.

  Västerås
 • Golvvärme

  Vi har en utbyggnad som utgör vårat sovrum på 12 Kvm. Vi har fjärrvärme i huset och en vattenradiator i sovrummet som vi önskar koppla bort och istället ha vattenburen golvvärme. Önskar offert för att lägga golvvärme från gamla elementet i sovrummet.

  Västerås
 • Golvvärme

  Vattenburen golvvärme i badrummet fungerar inte längre :(

  Västerås
 • Golvvärme

  Vi håller på att återställa en fuktskada i köket (försäkringsärende) och vi återinstallation av klinker och golvvärme i köket vill vi byta från el- till vattenburen värme. Ytan är högt räknad 8 kvm. I samband med återställandet av huset (all parkett är uppbruten) vill vi byta parketten i hallen mot samma klinker som i köket och värma denna yta med vattenburen golvvärme.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.