Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att lägga golvvärme i Stockholm

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Värmegolvet i badrummet blir ej varmt. Röd/Grön lampa lyser med fast sken. EBECO Ny termostat?Installerades 2010.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Hej! Sorry for writing i english. We will have our apartment renovated soon and will place tiled floor (marble stone and granite ca 10mm thick pieces) in the entrance hall with area of 5x 2,2 meters.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Byte av givare till befintlig golvvärme i badrum. Givaren slocknade och golvvärmen slutade fungera efter rengöring. Hoppas att det endast är givaren som är orsaken.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Installation utav golvvärme.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Jag behöver hjälp med golvvärme med vatten. Och även installation utav nya element.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Jag vill ha hjälp att lägga elektrisk golvvärme i min hall. Efter den är lagd kommer jag själv att flyta golvet lägga ett klinkergolv ovanpå. Jag vill ha arbetet gjort så att jag får ett godkänt intyg på att el golvvärmen är rätt installarad

  Stockholm
 • Golvvärme

  Hej jag skulle behöva byta 3 strömbrytare till dimmers i min lägenhet i Traneberg, Jag vill gärna ha en tydlig offert för detta arbete direkt i mailen. Tack på förhand.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.