Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att lägga golvvärme i Stockholm

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  4kvm badrum med befintlig våtrumsmatta och våtrumstapet. Det finns en radiator i badrummet. Våtrumsmattan ska bort och klinkers skall läggas efter golvvärmeinstallationen.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Hej, Golvvärmen i vårt badrum fungerar inte (bostadsrätt). Det blir ej varmt när vi skruvar på värmen. Vi tror att det har med termostaten att göra.

  Stockholm
 • Golvvärme

  En 20 år gammal foliematta märke Softiflex, 24 v, har lagt av. Den ligger under klinkergolv.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Hej. Jag tänkte lägga elektrisk golvvärme i min hall på ca 5 kvm under v. 1 nästa år och behöver således en elektriker som kan koppla in golvvärmen.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Behöver hjälp med nya termostater till golvvärme i källare med 4 sovrum, allrum och tvättstuga. Vissa går ej stänga av och andra ej sätta på.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Ett sovrum på ca 10kvm med parkettgolv och täckmatta på. Vi skulle viljaninstallera golvvärme mellan parkettgolvet och heltäckningsmattan.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Felsökning eller byte av termostat för golvvärme i badrum. Den fungerar lite till och från även när man stänger av schemaläggning.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.