Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga golvvärme i Lund

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Installation av vattenburet värmesystem med frånluftsvärmepump. Enplanslägenhet på 72 m². Golvvärme i vardagsrum, kök och hall, men även badrum.

  Lund
 • Golvvärme

  Har vattenburen golvvärme (Wirsbo golvvärme, installerades i början på 2000-talet) som har slutat att fungera, behöver hjälp med felsökning och att åtgärda felet.

  Lund
 • Golvvärme

  Fel på ett rum av vattenburen golvvärme. Ingen läcka, men inte heller någon värme. Rummet som inte har värme är ett grovkök/tvättstuga om 15kvm.

  Lund
 • Golvvärme

  Vi får inte värme i vår golvvärme. Det är inte varmt i rören som matar in varmvatten till slingorna. Eldosan som går till ventilerna verkar funka, alla lampor lyser grönt.

  Lund
 • Golvvärme

  Vi vill ta bort befintliga radiatorer (fjärrvärme), fräsa ner spår i betonggolvet (uppvärmd källare under) och lägga in vattenburen golvvärme i vårt kök, ca 4x5 m.

  Lund
 • Golvvärme

  Lägga klinker i hall+kök, kanske med golvvärme. Ca 20 kvm i centrala Lund.

  Lund
 • Golvvärme

  Vi har precis flyttat in i ett hus i Södra Sandby, 220 kvm på ett plan. Vi behöver byta ut vår elpanna mot en luft-vattenvärmepump. Detta är prioritet.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.