Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med badrumsrenovering

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan involvera många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam så det är viktigt att veta man vill ha. Se över familjens behov och vilka funktioner du vill ha i badrummet. Bestäm dig för vilka material som ska användas samt vilka färger badrummet ska gå i. Eftersom badrummet är ett våtrum är det väldigt viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens istället för att göra momenten själv då många försäkringsbolag inte betalar ut skadeersättning om jobben inte är gjorda av fackmän. Det går också bra att få offerter på vissa delar av badrumsrenoveringen om man vill göra vissa saker själv. Tänk på att renovera badrum är ett stort projekt som kräver mycket planering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Andersson & Bivegård Byggare AB

Adress: Folkskolegatan 22 NB, STOCKHOLM
Telefon: 08343444
Företagets verksamhet handlar i stort om kontorsanpassningar, men utför även bland annat om- och tillbyggnader, kök och badrum. Företaget är beläget mellan Södermalm och Långholmen.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BFL Byggkonsult AB

Adress: Stigbergsliden 7, GÖTEBORG
Telefon: 0317759800
Konsultföretag som erbjuder tjänster inom projektledning, projektering och för-, slut- och garantibesiktning. Verksamheten vänder sig till både privatpersoner och företag. Företagets kontor finns i stadsdelen Stigberget.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

ElitBygg

Adress: , Örnsköldsvik
Telefon: 070 - 38 34 666
ElitBygg åtar sig både stora och små projekt. Vi sätter kvalitet och hantverksskicklighet i första hand. ElitBygg är ett norrländskt företag och står för norrländsk kvalitet på flera plan. Det gäller allt, från råvaran i den senvuxna norrlandsskogen, via högteknologisk och hantverksmässig kompetens, till slutresultatet i form av kundanpassade fritidshus, garage, maskinhallar, stall eller måttanpassade block t.ex till utbyggnaden.

Karlsson & Uddare AB

Adress: Sjöviksvägen 61, Stockholm
Telefon: 0846003513

Midlöv´s Bygg AB

Adress: Östra Vittusgatan 34 1tr, KARLSKRONA
Telefon: 045510450
Företaget startades 1998 och blev aktiebolag 2003. Företaget är beläget i Karlskrona centrum och verksamhetsområdet täcker östra Blekinge. Monterar främst Eksjöhus, men jobbar även med golvläggning och våtutrymmen, trappslipning och läggning av kakel och klinkers.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Ett tätskikt i toan utan brunn på 2. 1m2

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag är i behöv av att renovera badrummet. Det är inte stort cirka 5,6 m2. Vi kommer att renovera allt.

  Tranås
 • Badrumsrenovering

  Lägga vinylmatta på golv och väggar

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Plattsättning och tätning av badrum som har en fuktskada vid duschområde. Golv/del av golv och förmodligen även del av väggar behöver rivas. Badrummet är uppskattningsvis ca 3-4 kvm.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Lghhus byggt 1974, gammal golvbrunn med gjutjärn. Ytskikt ska bytas och helrenovering med matta på golv och väggar är önskan. Mått 163cmx209cm.

  Härnösand
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver hjälp med att:1) kakla/sätta mosaik i kök på ytor om cirka 60x50 cm + 162x50 cm + 169x115 cm. 2) riva & montera upp ny kolfiberfläkt (fristående, är ej kopplad till ventilation) 3) Eventuell fix/flytt av lampor och eluttag under köksskåp 4) Stänga igen ett hål i köksväggen samt täcka upp tomrummet ovanför köksskåpen upp till taket.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Önskar ta ner handfat och spegel och istället sätta upp ny kommod (nästan färdigmonterad), handfat, kran, glashylla, spegel samt duschvägg. Allt finns på plats förutom verktygen.

  Stockholm