Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med badrumsrenovering

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan involvera många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam så det är viktigt att veta man vill ha. Se över familjens behov och vilka funktioner du vill ha i badrummet. Bestäm dig för vilka material som ska användas samt vilka färger badrummet ska gå i. Eftersom badrummet är ett våtrum är det väldigt viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens istället för att göra momenten själv då många försäkringsbolag inte betalar ut skadeersättning om jobben inte är gjorda av fackmän. Det går också bra att få offerter på vissa delar av badrumsrenoveringen om man vill göra vissa saker själv. Tänk på att renovera badrum är ett stort projekt som kräver mycket planering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Andersson & Bivegård Byggare AB

Adress: Folkskolegatan 22 NB, STOCKHOLM
Telefon: 08343444
Företagets verksamhet handlar i stort om kontorsanpassningar, men utför även bland annat om- och tillbyggnader, kök och badrum. Företaget är beläget mellan Södermalm och Långholmen.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BFL Byggkonsult AB

Adress: Stigbergsliden 7, GÖTEBORG
Telefon: 0317759800
Konsultföretag som erbjuder tjänster inom projektledning, projektering och för-, slut- och garantibesiktning. Verksamheten vänder sig till både privatpersoner och företag. Företagets kontor finns i stadsdelen Stigberget.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

ElitBygg

Adress: , Örnsköldsvik
Telefon: 070 - 38 34 666
ElitBygg åtar sig både stora och små projekt. Vi sätter kvalitet och hantverksskicklighet i första hand. ElitBygg är ett norrländskt företag och står för norrländsk kvalitet på flera plan. Det gäller allt, från råvaran i den senvuxna norrlandsskogen, via högteknologisk och hantverksmässig kompetens, till slutresultatet i form av kundanpassade fritidshus, garage, maskinhallar, stall eller måttanpassade block t.ex till utbyggnaden.

Karlsson & Uddare AB

Adress: Sjöviksvägen 61, Stockholm
Telefon: 0846003513

Midlöv´s Bygg AB

Adress: Östra Vittusgatan 34 1tr, KARLSKRONA
Telefon: 045510450
Företaget startades 1998 och blev aktiebolag 2003. Företaget är beläget i Karlskrona centrum och verksamhetsområdet täcker östra Blekinge. Monterar främst Eksjöhus, men jobbar även med golvläggning och våtutrymmen, trappslipning och läggning av kakel och klinkers.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Jag skulle vilja lägga nytt kakelgolv på existerande golv. Det finns gott om utrymme för detta. Runt golvet har man lagt en halv golvklinkerplatta som löper som en list runt hela golvet.

  Nacka
 • Badrumsrenovering

  Duschrumsgolv ca 77*77cm där halva golvet har gett vika. Golvvärme finns draget och skall helst bevaras om möjligt. Om golvet kaklas igen spelar ingen roll funktion är det viktigaste, våtrumsmatta funkar det med.

  Hudiksvall
 • Badrumsrenovering

  Hej Vi har precis gjutit betong i vårt kök och letar efter offert för att lägga klinker på 12,5 kvm i månadsskiftet oktober-november när betongen härdat klart (snabbtorkande). Sedan skulle vi också vilja att det sätts kakel (3,5 kvm) ovanför diskbänken ett par veckor senare. Vad skulle detta kosta?

  Vellinge
 • Badrumsrenovering

  Renovera badrum 9 m2, nytt golv (Klinker), vägg (kakel), innertak, dusch med duschvägg (kaklad), handfat x2 med möbel, toa (väggmonterad), belysning tak (spottar) handduksvärmare (stativ) och golvvärme. Rördragning i vägg.

  Timrå
 • Badrumsrenovering

  Vi har idag ett badrum med toalett, handfat och badkar som är kaklat längs golv och väggar. Badkaret står längs ena väggen (ej inbyggt) och har en golvbrunn under. Vi vill plocka ut badkaret och sätta in en dusch (genom att sätta in duschväggar) längs ena halvan av väggen, samt längs andra halvan av väggen sätta in en tvättmaskin.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Badrum:* Borttagning av gammalt handfat + blandare. * Installation av ny kommod (inkl nytt handfat och blandare) * Borttagning av gammalt spegelskåp inkl belysning * Installation av nytt spegelskåp inkl belysning * Byte av 3 st lampor som endast har två elsladdar från tak (1 st i badrum och 2 st i kök) * Borra upp 3-4 reglar/konsol för bänkskiva i badrum * Bortforsling löser vi själva Vi genomför så mycket vi kan själva, förbereder kommod etc.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Ett badrum 2. 60 x 1. 60m och en gästtoa 0. 90 x 1. 60m skall bli ett rum med duschutrymme i gästtoan och nytt tvättställ och toa I barumsdelen. Vatten och avlopp från badrum måste förlängas och vatten och avlopp från gästtoan måste ”dödläggas”. Elektriker behöver anpassa belysning till det nya utrymmet.

  Malmö