Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med badrumsrenovering i Stockholm

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan involvera många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam så det är viktigt att veta man vill ha. Se över familjens behov och vilka funktioner du vill ha i badrummet. Bestäm dig för vilka material som ska användas samt vilka färger badrummet ska gå i. Eftersom badrummet är ett våtrum är det väldigt viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens istället för att göra momenten själv då många försäkringsbolag inte betalar ut skadeersättning om jobben inte är gjorda av fackmän. Det går också bra att få offerter på vissa delar av badrumsrenoveringen om man vill göra vissa saker själv. Tänk på att renovera badrum är ett stort projekt som kräver mycket planering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Renovera badrum. Nytt kakel och klinker. Vägghäng toalett.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakla ca 1,5 kvm under flökt i kök. Kaklet är av fiskbensmodell i marmor, så kanske lite utmanande.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Önskar ta ner handfat och spegel och istället sätta upp ny kommod (nästan färdigmonterad), handfat, kran, glashylla, spegel samt duschvägg. Allt finns på plats förutom verktygen.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, Vi har 3 st kakelplattor som skulle behövas bytas ut, behöver en certifierad fackman som utför arbetet så att inte tätskick skadas samt kan sätta dem som de andra dvs utan silikonfog utan endast med vanlig fog. Parketten har svarta fläckar på vissa ställen 3 st uppskattningsvis och parketten har slagit sig och en del av plankan sticker upp . .

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Önskar hjälp att applicera ett tätskikt på enbart väggarna i litet badrum, ca 4 kvm. Total väggyta ca 20 kvm. Tidigare våtrumstapet är nedtagen och väggarna är våtrumsspacklade.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Sätta klinker ovanpå befintligt badrumsgolv (klinker), cirka 4 m2. Ta ner/upp duschdörrar, toastol samt snygga till några hål i väggen. Klinker finns, cirka 8x8 cm per platta.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Ca 5 kvm 15x15 kakel i halvförband i kök.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.