Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med badrumsrenovering i Stockholm

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan involvera många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam så det är viktigt att veta man vill ha. Se över familjens behov och vilka funktioner du vill ha i badrummet. Bestäm dig för vilka material som ska användas samt vilka färger badrummet ska gå i. Eftersom badrummet är ett våtrum är det väldigt viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens istället för att göra momenten själv då många försäkringsbolag inte betalar ut skadeersättning om jobben inte är gjorda av fackmän. Det går också bra att få offerter på vissa delar av badrumsrenoveringen om man vill göra vissa saker själv. Tänk på att renovera badrum är ett stort projekt som kräver mycket planering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej! Jag har råkat borra hål mellan hallen och mitt badrum så en platta har spruckit och behöver åtgärdas. Vad skulle det kosta att ordna?

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi är mitt under en renovering av vårat kök och är i behov av en hantverkare för plattsättning. Objektet som ska kaklas är en köksvägg med måtten Höjd 162 Bredd 240 Djup 60 (med djup menas att kaklet fortsätter på intilliggande vägg fram till bänkskivans främre del).

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett garage på ca 20-25 kvm som vi vill lägga klinkers på. Idag är det ett betonggolv där. Vi vill även ta bort den gamla gjutjärnsbrunnen och byta ut den mot en ny och även byta ut den gamla stammen.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kalking av nyrenoverat kök, arbetet kan börjad tidigast 16/6. Men gärna så tidigt som möjligt efter det.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, vi ska flytta vårat kök - det kommer då att bli vägg i vägg med vårat lilla badrum (väldigt litet badrum) duschen och toaletten är på den andra sidan dvs sidan som INTE är vägg i vägg med nya köket och väggen som kommer att vara mot det nya köket där sitter handfatet. Tanken är att dra vatten från badrummet till det nya köket, bara genom väggen till diskmaskin och disken (inte andra sidan köket genom golv). Vi kommer då att skada tätskiktet och behöver därför reparera det.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag ska lägga ett golv i min hall, ca 5-6 kvm. Klinker eller granitkeramik-plattor.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Väggfästa ett skåp på kakelvägg och montera på skåpluckor skåpets mått:B 120 (60 + 60) D 40 H 100 cm

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.