Register

GRATIS TJÄNST

Badrumsrenovering i Stockholm

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan involvera många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam så det är viktigt att veta man vill ha. Se över familjens behov och vilka funktioner du vill ha i badrummet. Bestäm dig för vilka material som ska användas samt vilka färger badrummet ska gå i. Eftersom badrummet är ett våtrum är det väldigt viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens istället för att göra momenten själv då många försäkringsbolag inte betalar ut skadeersättning om jobben inte är gjorda av fackmän. Det går också bra att få offerter på vissa delar av badrumsrenoveringen om man vill göra vissa saker själv. Tänk på att renovera badrum är ett stort projekt som kräver mycket planering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hjälp m kakling i kök ca 5 m2.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, ytbeläggningen på klinker plattorna har förstörts. Jag vill hitta nån som kan lägga nytt genomskinligt beläggning på marmor klinker och silikon runtom. Se bilder.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Undersöker pris för att i badrum i källare (8 kvm, L-format) m. gjuten grund få tätskick och fuktspärr gjorde. Både badkar och dusch kommer vilja installeras med närhet till varandra.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag vill ha hjälp med att byta handfat och blandare i badrummet samt att återställa tre kakelplattor som lossnat där handfatet sitter fast. Kakelplattorna har alltså spruckit och lossnat från väggen. Min tanke är att man återställer väggen bakom och sätter nya kakelplattor och sedan borrar hål för det nya handfatet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, jag vill lägga klinkers i badrummet, både golv och väggar. Golvytan är 6 kvadratmeter (212 cm X 290 cm) höjden är 2,4 meter, det är sammanlagt ungefär 30 kvadratmeter. Hur mycket kostar arbetet och hur lång tid tar det?

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Har upptäckt att klinkergolvet i mitt badrum täcker golvbrunnen i duschen på så sätt att det inte går att lyfta upp golvbrunnens insats och rengöra den. Jag behöver därför undersöka möjligheten att renovera ca 50x50cm av golvet för att se till att det går att komma åt golvbrunnen ordentligt i framtiden. Klinker/kaklet är 10x10cm-plattor.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Ny golvmatta på befintlig plastmatta. Toalett, handfat och dusch (ej kabin eller liknande) Ca 2,40x1,20

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.