Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med badrumsrenovering i Helsingborg

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan involvera många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam så det är viktigt att veta man vill ha. Se över familjens behov och vilka funktioner du vill ha i badrummet. Bestäm dig för vilka material som ska användas samt vilka färger badrummet ska gå i. Eftersom badrummet är ett våtrum är det väldigt viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens istället för att göra momenten själv då många försäkringsbolag inte betalar ut skadeersättning om jobben inte är gjorda av fackmän. Det går också bra att få offerter på vissa delar av badrumsrenoveringen om man vill göra vissa saker själv. Tänk på att renovera badrum är ett stort projekt som kräver mycket planering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej! Förfrågan gäller vårt badrum på 9kvm (4400mm x 2000mm) som vi behöver hjälp med, särskilt vad gäller rör, kakel och certifiering. Vi bor i Helsingborg och söker någon som kan hjälpa oss snarast.

  Helsingborg
 • Badrumsrenovering

  Jag vill ha hjälp med rör nya rör monterat i mitt renoverade badrummet

  Helsingborg
 • Badrumsrenovering

  Hej. . badrummet har våtrumsmatta vill ha kakel och klinker. kakel på 3 vägar, den fjärde väg ska stängas med skjutdörrar , vill gömma fjälv. pummpp. enkel dusch väg, önskar golvvärme, renovering med stora plattor

  Helsingborg
 • Badrumsrenovering

  Kakel- och klinkersättning i badrum och klinkersättning på andra ytor. Golvyta i badrum 15-20 kvm och övriga ytor ca. 40 kvm.

  Helsingborg
 • Badrumsrenovering

  Behöver en rörmakare, för att stänga av vatten in i badrummet . . . också för att lägga nya vattenledningar efter badrums renoveringen.

  Helsingborg
 • Badrumsrenovering

  Vi funderar på att ändra utseendet på vårt badrumsgolv. Vi har idag ett mycket litet badrum (1,5x1,5m) med dusch, toalett och handfat. På golvet ligger det klinkersplattor som är ungefär 8x8cm stora.

  Helsingborg
 • Badrumsrenovering

  Lägga nytt golv i badrum. Idag finns plastmatta. Cirka 10m2

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.