Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga nytt badrum

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Bygga nytt badrum - välj stad

Några utvalda företag

Bad och Energicenter i Hudiksvall AB

Adress: Granebovägen 3 B, Hudiksvall
Telefon: 065076920

BBM Golv & Bad AB

Adress: Box 3060, VÄXJÖ
Telefon: 0470764190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Jag önskar få en duschstång ( https://www. ikea. com/se/sv/p/vallamosse-stang-med-handdusch-foerkromad-10349660/) monterad på en kakelvägg i ett badrum. Endast montering av stävla stången, blandare är redan installerad.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Lägga klinker i källare 3,5 x 5 meter. Underlaget är betonggolv (1968) som målats med betongfärg. Inga avvikande fuktindikationer.

  Mjölby
 • Badrumsrenovering

  Montera dusch i badrum mmmmmmmmmmmmmmmm

  Lund
 • Badrumsrenovering

  Har fått fuktskador i ett litet badrum 2,6 kvm i gäststuga. Ocab har gjort bedömning, felet är brunnsmaschett ej skuren enl anvisningar, så fukt har läckt ner till isolering och bjälklag. Arbete är att riva upp, avfukta och återställa.

  Nacka
 • Badrumsrenovering

  Behöver få en badrumsmatta i tvättstugan lagad eftersom den har ett ca 2 cm brett hål. I samma tvätstuga behöver jag få kopplingen till vasken utbytt avloppsanordningen som går från vasken ner till golvbrunnen. Både golv och vask är från 90-talet

  Staffanstorp
 • Badrumsrenovering

  Jag skulle behöva hjälp med att göra tätskiktet i ett badrum på 6 cbm och snedtak. Allt material finns så jag behöver bara hjälp med själva arbetet. Kakel sätter vi själva.

  Ale
 • Badrumsrenovering

  En nyligen uposatt våtrumsmatta på väggen ska rivas ner och ersättas med en ny. Detta eftersom tidigare hantverkare fuskat med underarbetet. Detta resulterade i att alla ijämntheter och skruvar syns.

  Karlstad