Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga nytt badrum

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Bygga nytt badrum - välj stad

Några utvalda företag

Bad och Energicenter i Hudiksvall AB

Adress: Granebovägen 3 B, Hudiksvall
Telefon: 065076920

BBM Golv & Bad AB

Adress: Box 3060, VÄXJÖ
Telefon: 0470764190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej! Önskar byta kakel i köket i utrymmet mellan de övre- och nedre köksluckorna. Mig veterligen utgörs materialet bakom kaklet av betong och/eller gips.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Montering av duschvägg, skåp och bänkskiva i helkaklat badrum i nybyggt radhus.

  Höör
 • Badrumsrenovering

  Vi planerar ett mindre arbete i ett duschutrymme i vår lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Det gäller att lägga nytt kakel ovanpå det gamla på en vägg som är kortsidan rummet. Vi har tittat på plattor i formatet 60x30 cm som vi är intresserade av.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi behöver hjälp att riva ut befintliga duschdörrar, att fylla i fogarna i klinker i duschutrymmet och att installera nya duschdörrar som redan är inköpta. Duschutrymmet är i hörnet, ca 1 kvadratmeter. Sedan behöver vi hjälp med att ta bort befintlig sten runt en öppen spis och lägga nytt.

  Södertälje
 • Badrumsrenovering

  Borttagning av ett bubbelbadkar, i badrummet på 6,25 kvadratmeter. Insättning av duschkabin anpassad för rörelsehindrad och rollatoranpassad. Vi behöver ett pris att lämna till Upplands Väsby Kommun.

  Upplands Väsby
 • Badrumsrenovering

  Totalrenovering av badrum, rivning av bef. kakel samt borttagning av plastmatta. Kakla om samt lägga klinker.

  Tyresö
 • Badrumsrenovering

  Badrummet kommer att förstoras och helrenoveras. Förberedande arbeten kommer att genomföras av oss själva (väggarna som ska rivas kommer att vara borta, ny vägg kommer att finnas, golvet och inredning är borta). Toalettstolen ska flyttas till andra sidan av badrummet, där badkaret fanns.

  Åmål