Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga nytt badrum i Malmö

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Lägga vinylmatta på golv och väggar

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Plattsättning och tätning av badrum som har en fuktskada vid duschområde. Golv/del av golv och förmodligen även del av väggar behöver rivas. Badrummet är uppskattningsvis ca 3-4 kvm.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver hjälp med att:1) kakla/sätta mosaik i kök på ytor om cirka 60x50 cm + 162x50 cm + 169x115 cm. 2) riva & montera upp ny kolfiberfläkt (fristående, är ej kopplad till ventilation) 3) Eventuell fix/flytt av lampor och eluttag under köksskåp 4) Stänga igen ett hål i köksväggen samt täcka upp tomrummet ovanför köksskåpen upp till taket.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Våtrumsmatta i plast till badrum. Måtten är cirka 200 cm x 210 cm. Enligt mätning av besiktningsman ligger fukten i golvet i badrummet på gränsen till vad som rekommenderas.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vi har problem med tjutande rör när vi duschar och vill att någon tittar på dem/eventuellt byter packning om det skulle behövas. Vi behöver också hjälp med att ta ner ett gammalt badrumsskåp (spegelskåp) och sätta upp ett nytt!

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Hej, Min tvättställsblandare läcker vatten under handtaget och är smått seg när jag vrider på den samt att den gnisslar varje gång jag vrider på den. Min nuvarande kran ser smått sliten ut och jag planerar att beställa en ny. Jag behöver rådgivning med vilken typ av tvättställsblandare jag borde beställa och jag behöver hjälp med montering av den nya kranen.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Ta bort gammalt kakel i kök och sätta nytt. Ca 2 m2. 3 kakelplattor i höjd.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.