Register

GRATIS TJÄNST

Bygga nytt badrum i Malmö

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Vi behöver hjälp med att foga om i vår duschhörna med silikon mellan vägg och golv. Badrummet totalrenoverades år 2016 med kvalitet säkerhetspapper! Firman finns inte längre.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Önskar installera golvvärme i mitt badrum som är mindre än 4 m2. Troligtvis är det ett elektriskt golvvärmesystem som är aktuellt. Planen är att lägga värmeslingan och kakla ovanpå befintligt golv (i syfte att hålla kostnaden nere).

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett badrum i en lägenhet som vi vill totalrenovera. Ytskiktet är skadat då förra ägaren har borrat i väggen på flertalet ställen. Det är ett litet badrum på 140x140 cm men skulle vilja flytta ut en vägg för att göra det större och därmed kunna bygga in ett handfat i det utrymme det blir.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vill ha hjälp att montera och installera 2 väggskåp, ett spegelskåp och en handdukstork i mitt badrum. Datum 26/11

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag vill installera tvättmaskin i min nya lgh. Tidigare ägare har renoverat bort avlopp för detta och jag vill ha hjälp med en alternativ lösning. Jag tror att det skulle funka med att koppla frånslangen till handfatets avlopp men jag behöver få det verifierat av någon mer kunnig än jag själv.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Två badrum behöver rivas och totalrenoveras. Ytorna är 8 och 5 kvm. Kakel och klinkers.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Uppsättning av duschvägg, uppsättning av två nya kommoder, tre badrumsskåp samt ev lagning med vit fog i hål efter att draperistång tagits bort.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.