Register

GRATIS TJÄNST

Bygga nytt badrum i Stockholm

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Ska bygga ett soffbord av marmor inspirerade klinkerplattor. Önskar er hjälp med att kapa dessa plattor samt slipa hörnen i 45 grader. Har en "skiss" som visar hur jag tänker mig slutresultatet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Lägga klinkers i en lokal med två rum totalt ca 40kvm

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej! Vi behöver lägga på några kakelplattor här bara. Vi var tvungna att ta bort dem då spolknappen åkte in genom väggen. .

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Montering av vikbar duschdörr i kaklat badrum. Borttagande av befintlig blandare och duschset. Kompletterande rördragning (varmvatten) och montering av ny blandare/duschset på motsatt vägg.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett badrum med 8,2 kvm golvyta som i dagsläget har en våtrumsmatta. Vi kommer riva och sätta kakel samt klinker själva men behöver hjälpa med att byta brunn och flytspackla golv, sätta tätskikt samt förbereda väggar och golv så att våran plattsättare kan kan sätta kakel och klinkers. Alltså vi kommer ha ett urrivet badrum där vi behöver hjälp med allt förutom själva platsättningen.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Behöver sätta upp kakel runt schamponerings- stol på en frisörsalong. ca 5 kvm. Har vita kakelplattor 20x20 cm

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Behöver borra ett hål (minst 10 cm) i golvet till köksskåpet där vasken och avlopp är, samt täta.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.