Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga nytt badrum i Stockholm

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Önskar ta ner handfat och spegel och istället sätta upp ny kommod (nästan färdigmonterad), handfat, kran, glashylla, spegel samt duschvägg. Allt finns på plats förutom verktygen.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, Vi har 3 st kakelplattor som skulle behövas bytas ut, behöver en certifierad fackman som utför arbetet så att inte tätskick skadas samt kan sätta dem som de andra dvs utan silikonfog utan endast med vanlig fog. Parketten har svarta fläckar på vissa ställen 3 st uppskattningsvis och parketten har slagit sig och en del av plankan sticker upp . .

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Önskar hjälp att applicera ett tätskikt på enbart väggarna i litet badrum, ca 4 kvm. Total väggyta ca 20 kvm. Tidigare våtrumstapet är nedtagen och väggarna är våtrumsspacklade.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Sätta klinker ovanpå befintligt badrumsgolv (klinker), cirka 4 m2. Ta ner/upp duschdörrar, toastol samt snygga till några hål i väggen. Klinker finns, cirka 8x8 cm per platta.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Ca 5 kvm 15x15 kakel i halvförband i kök.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Sätta upp duschväggar i badrum (nu finns badkar). Justera så att blandare höjs upp från nuvarande position. Ta ner skena för draperi från tak.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Byte av ca 12st befintliga kakelplattor (som blivit missfärgade) samt foga om 1 vägg i badrummet.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.