Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med tätskikt

Arbete i våtrum styrs av regler och bestämmelser för att undvika framtida fuktskador. Det finns två olika branschorganisationer som ger ut branschregler för arbete i våtrum, GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll) och BKR (Byggkeramikrådet).I branschreglerna finns anvisningar om hur arbetet skall utföras samt listning av godkända material för användning i våtrum. Bägge branschorganisationerna auktoriserar även företag så när du ska anlita ett företag för arbete i våtrum bör du välja ett företag som är auktoriserat / certifierat av GVK eller BKR. Det är det bästa sättet att kvalitetssäkra ditt badrum och det känns bättre när man vet att tätskikt är utfört av proffs.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Tätskikt i våtrum - välj stad

Några utvalda företag

Horndahls Golv o Våtrumsservice i Stockholm

Adress: Dvärglingsgränd 12, Hässelby
Telefon: 0704614424

Medlem av Golvbranschen

MATAB Mark & Tätskikt AB

Adress: Franska Bukten 4, STOCKHOLM
Telefon: 086152975

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Jag önskar få en duschstång ( https://www. ikea. com/se/sv/p/vallamosse-stang-med-handdusch-foerkromad-10349660/) monterad på en kakelvägg i ett badrum. Endast montering av stävla stången, blandare är redan installerad.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Lägga klinker i källare 3,5 x 5 meter. Underlaget är betonggolv (1968) som målats med betongfärg. Inga avvikande fuktindikationer.

  Mjölby
 • Badrumsrenovering

  Montera dusch i badrum mmmmmmmmmmmmmmmm

  Lund
 • Badrumsrenovering

  Har fått fuktskador i ett litet badrum 2,6 kvm i gäststuga. Ocab har gjort bedömning, felet är brunnsmaschett ej skuren enl anvisningar, så fukt har läckt ner till isolering och bjälklag. Arbete är att riva upp, avfukta och återställa.

  Nacka
 • Badrumsrenovering

  Behöver få en badrumsmatta i tvättstugan lagad eftersom den har ett ca 2 cm brett hål. I samma tvätstuga behöver jag få kopplingen till vasken utbytt avloppsanordningen som går från vasken ner till golvbrunnen. Både golv och vask är från 90-talet

  Staffanstorp
 • Badrumsrenovering

  Jag skulle behöva hjälp med att göra tätskiktet i ett badrum på 6 cbm och snedtak. Allt material finns så jag behöver bara hjälp med själva arbetet. Kakel sätter vi själva.

  Ale
 • Badrumsrenovering

  En nyligen uposatt våtrumsmatta på väggen ska rivas ner och ersättas med en ny. Detta eftersom tidigare hantverkare fuskat med underarbetet. Detta resulterade i att alla ijämntheter och skruvar syns.

  Karlstad