Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med tätskikt i Göteborg

Arbete i våtrum styrs av regler och bestämmelser för att undvika framtida fuktskador. Det finns två olika branschorganisationer som ger ut branschregler för arbete i våtrum, GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll) och BKR (Byggkeramikrådet).I branschreglerna finns anvisningar om hur arbetet skall utföras samt listning av godkända material för användning i våtrum. Bägge branschorganisationerna auktoriserar även företag så när du ska anlita ett företag för arbete i våtrum bör du välja ett företag som är auktoriserat / certifierat av GVK eller BKR. Det är det bästa sättet att kvalitetssäkra ditt badrum och det känns bättre när man vet att tätskikt är utfört av proffs.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Vi är intresserade av att renovera badrummet i den lägenhet som vi får tillträde till den 18:e februari. Mått:1,70m x 2,70m.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett badrum från 80-talet på drygt 6 kvadrat, som behöver renoveras. Vi vill gärna riva ut befintlig inredning och kakel och önskar hjälp med att byta vattenledningar och el, se över den befintliga golvvärmen, regla upp en vägg där det i nuläget är en för tunn vägg för att vara godkänd, kakla, sätta in toalettstol, handfat, badkar, dusch samt lister.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej jag behöver hjälp med att borra i kakel och hänga badrumsskåp

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver hjälp att renovera ett badrum med totalrenovering på ca 10 kvm samt en kökrenovering på ca 15 kvm där jag behöver riva en vägg bland annat.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Ja ska renover mitt badrum självefter alla byggnormer o branschregler, men när det kommer till tätskikt så vill jag anlita en tätskiktläggare så att jag ska ha dokumentaions papper på det jobbet . . . Jag tar in en besiktningsman för att kontrollera och trycka upp tätskiktskarvar för att försäkra mig på att det blir rättgjort. . blir det en 2:a då gör entrepinören om jobbet.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Knappt 5 m2 badrum att totalrenovera i bostadsrättslägenhet

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Önskar få lagt nytt klinkergolv med golvvärme i badrum ca 4,5 kvm. Ev behövs ny tröskel. Befintligt ca 5 år gammalt.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.