Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med tätskikt i Malmö

Arbete i våtrum styrs av regler och bestämmelser för att undvika framtida fuktskador. Det finns två olika branschorganisationer som ger ut branschregler för arbete i våtrum, GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll) och BKR (Byggkeramikrådet).I branschreglerna finns anvisningar om hur arbetet skall utföras samt listning av godkända material för användning i våtrum. Bägge branschorganisationerna auktoriserar även företag så när du ska anlita ett företag för arbete i våtrum bör du välja ett företag som är auktoriserat / certifierat av GVK eller BKR. Det är det bästa sättet att kvalitetssäkra ditt badrum och det känns bättre när man vet att tätskikt är utfört av proffs.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Lägga vinylmatta på golv och väggar

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Plattsättning och tätning av badrum som har en fuktskada vid duschområde. Golv/del av golv och förmodligen även del av väggar behöver rivas. Badrummet är uppskattningsvis ca 3-4 kvm.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver hjälp med att:1) kakla/sätta mosaik i kök på ytor om cirka 60x50 cm + 162x50 cm + 169x115 cm. 2) riva & montera upp ny kolfiberfläkt (fristående, är ej kopplad till ventilation) 3) Eventuell fix/flytt av lampor och eluttag under köksskåp 4) Stänga igen ett hål i köksväggen samt täcka upp tomrummet ovanför köksskåpen upp till taket.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Våtrumsmatta i plast till badrum. Måtten är cirka 200 cm x 210 cm. Enligt mätning av besiktningsman ligger fukten i golvet i badrummet på gränsen till vad som rekommenderas.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vi har problem med tjutande rör när vi duschar och vill att någon tittar på dem/eventuellt byter packning om det skulle behövas. Vi behöver också hjälp med att ta ner ett gammalt badrumsskåp (spegelskåp) och sätta upp ett nytt!

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Hej, Min tvättställsblandare läcker vatten under handtaget och är smått seg när jag vrider på den samt att den gnisslar varje gång jag vrider på den. Min nuvarande kran ser smått sliten ut och jag planerar att beställa en ny. Jag behöver rådgivning med vilken typ av tvättställsblandare jag borde beställa och jag behöver hjälp med montering av den nya kranen.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Ta bort gammalt kakel i kök och sätta nytt. Ca 2 m2. 3 kakelplattor i höjd.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.