Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med tätskikt i Stockholm

Arbete i våtrum styrs av regler och bestämmelser för att undvika framtida fuktskador. Det finns två olika branschorganisationer som ger ut branschregler för arbete i våtrum, GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll) och BKR (Byggkeramikrådet).I branschreglerna finns anvisningar om hur arbetet skall utföras samt listning av godkända material för användning i våtrum. Bägge branschorganisationerna auktoriserar även företag så när du ska anlita ett företag för arbete i våtrum bör du välja ett företag som är auktoriserat / certifierat av GVK eller BKR. Det är det bästa sättet att kvalitetssäkra ditt badrum och det känns bättre när man vet att tätskikt är utfört av proffs.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Ersätta ett badkar med en dusch med dörrar Installation av en ny wc-stol Installation av ett nytt tvättställ med kommod samt skåp och spegel ovanför Borttagande av skåp och installera ett nytt skåp i badrummet Byta ut en tvättställsblandare i köket

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Byte av kommod inkl tvättställ och kran. Har köpt IKEAs Godmorgon och vill få min nuvarande kommod utbytt mot denna.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag bor sedan snart ett år sedan i en 4:a i Skarpnäck på ca 99kvm och har nu börjat känna ett behov av att göra något åt badrummet, tex • byta ut det bedrövligt smala och grunda badkaret till ett djupare och bredare • byta blandare och duschhandtag • byta duschdraperi till skjutdörrar runt badkarets fram- och kortsida • byta badrumsskåpet, som ändå behöver flyttas för att få plats med glasväggarna vid badkaret • etc som kan tänkas behöva åtgärdas när man pratar med en fackman Hans

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi funderar på att flytta köket till vardagsrummet. Köket är renoverat i 2019 så vi vill återanvända så mycket som det går och endast flytta inte bygga nytt om det inte måste. Sedan vill vi bygga ett nytt badrum där köket flyttas ifrån samt flytta en dörr och vägg.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakla ett mindre kök. Runt tre kvadratmeter stort. Kakel, fix och fogmassa finns.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Klinkersättning badrum Hej! Vi önskar svart klinkers på golvet i badrummet, och söker någon som kan hjälpa oss med det. Badkaret skall bort, och istället skall duschdörrar installeras.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Renoveringen lite toalett

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.