Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med tätskikt i Stockholm

Arbete i våtrum styrs av regler och bestämmelser för att undvika framtida fuktskador. Det finns två olika branschorganisationer som ger ut branschregler för arbete i våtrum, GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll) och BKR (Byggkeramikrådet).I branschreglerna finns anvisningar om hur arbetet skall utföras samt listning av godkända material för användning i våtrum. Bägge branschorganisationerna auktoriserar även företag så när du ska anlita ett företag för arbete i våtrum bör du välja ett företag som är auktoriserat / certifierat av GVK eller BKR. Det är det bästa sättet att kvalitetssäkra ditt badrum och det känns bättre när man vet att tätskikt är utfört av proffs.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hjälp att sätta upp duschhörn Hafa Iglo pro round 700x700 i ett kaklat badrum. Borra hål i kakel och vägg, täta med silikon och skruvas fast.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett litet dusch/wc rum på strax under 2 kvm golvyta som vi vill renovera, vi har idag sjösten på golv och och kakel på vägg från golv till tak, takhöjd 2,28 Vi har påbörjat rivning av golv så ca 70% är utrivet ( sjösten på spånskiva ), vi har rivit ca 40% av vägg( gipsskiva ). Kakel på vägg består av dubbel gipsskiva och yttre skiva med kakel är lättriven. Vi önskar offert på resten av rivning, montering av ny gips, uppbyggnad av golv, vvs installation för duschblandare/wc/komod, utbyte av befintliga avloppsrör, montering golvvärme, nytt tätskikt, utbyte av befintliga belysningspottar i befintligt undertak av gips, Montering av standardkakel och klinkers.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Söker offert på ett litet badrum om ca 2,5 kvm?Det gäller byte av tätskikt och sättning av kakel/klinker. Dusch, blandare, handfat, kommod ska vara kvar på befintliga platser

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Lägga 30*30klinker på ca 2 kvm i källarvåning entréhall samt i ett långsmalt rum på ca 3 kvm, med hål för handfat och toalett samt golvbrunn. Golvet är redan flytspacklat så det är endast plattsättningen som kvarstår.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag har ett badrum, golvet är ca 7 kvm och skall ha klinkers. Tre väggar ca 9 kvm skall ha kakel. Väggarna är klara för fix och kakel och det behövs ingen förarbetet likaså golvet är klart med flyt spackel.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej! Jag behöver hjälp med att byta en toalett och en blandare i ett WC-rum. Endast arbetet, toalett och blandare är redan införskaffade.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakling av del av kök ovanför diskbänk mm, ytan är ca 255 x 56 cm + 60x15 cm + del av köksö 116x11 + 59x11 Kakelplattor som är 40x25 cm (dessa har vi redan) Eventuellt ta bort befintligt kakel, alternativt kakla ovanpå befintligt kakel

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.