Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga nytt badrum i Uppsala

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VBE Byggproduktion AB

Adress: Kungsängens gård 6 D, UPPSALA
Telefon: 018151690

Medlem av Sveriges Byggindustrier

M. Falk Bygg AB

Adress: Funbo Djupet, UPPSALA
Telefon: 0705366174

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Benchmark Bygg & Design AB

Adress: Tiby Tidsberg, UPPSALA
Telefon: 0733242777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Jag behöver hjälp med att ta bort 2 st. stödhandtag från kaklad vägg badrum samt sätta nya kakel plattor där kaklet suttit.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver hjälp med att ta bort 2 st. stödhandtag från kaklad väg i badrum samt sätta nytt kakel på på platsen för de borttagna handtagen.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Vi har 3 små problem som vi vill ha åtgärdade i vår bostadsrätt:1. Den som installerade vår tvättmaskin (förmodligen fixade de förra ägarna det själva) har lämnat en förlängningssladd med koppling exponerad i badrummet på ett sätt som vi tror är farligt.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Läggning av klinker i hall (marmor carrara) ca 6kvm. Nuvarande golv är klinker med golvvärme (el).

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  En klinkerplatta är lös i badrummet. Plattan är oskadd, endast lös

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Badrummet sitter ihop med tvättstugan som har en öppen portal emellan, badrummet är ca 6,2kvm och där sitter 15mm plyfa överallt och våtrumsgips vid våtzon 1 och i övrigt utrymme vanligt gips. Golvet behöver flytspackel och fall, tätskikt och kakla väggar och golv. (Vi har kakel och klinker hemma redan för både tvättstuga och badrum som är 30x60cm både kakel och klinker. ) Tvättstugan är ca 3,6kvm och där ska det vara flytspackel och fall, tätskikt en bit upp på vägg och kakel och klinkers.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Need to take out the old tiles from the kitchen wall and put on new tiles. The wall is 340 * 50. Need the work done ASAP.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.