Register

GRATIS TJÄNST

Bygga nytt badrum i Göteborg

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Helrenovering av badrum med dusch, ca 4 kvadratmeter i landshövdingehus i Kungsladugård.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Byte av bänkskiva som sitter ovanför TM/TT. Har en ny bänkskiva i samma mått, det som behöver göras är att bänkskivan behöver monteras av sen borra ett hål i den nya bänkskivan för diskmaskinsavstängningen och sen montera tillbaka den nya samt diskmaskinsavstängningen samt sätta silikon runt bänkskiva. Bänkskivan går att montera av genom att man skruvar loss på undersidan, tar bort silikonet, kopplar ur diskmaskinsavstäningen.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  En del av befintliga laminatgolv ska ersättas med klinker, ca 2. 3 kvm

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej, Vi skulle behöva fräscha upp våran källare. Jag har försökt lista lite grovt vad som behöver göras Vore tacksam för kostnadsförslag. //Per Grovingång 17 kvm • Läggning av klinkersgolv • Borttagning av avlopp och vatten för avlopp • Utbyte av radiator Tvättrum (Före detta bastu) 5 kvm • Läggning av klinkersgolv • Kakling av väggar.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej! Vi renoverar vår gästoalett. Allt är klart men behöver hjälp med det sista.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag har två kakelplattor som är lös i badrumsgolvet, nära golvbrunn.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej! Behöver hjälp med att byta tre skadade kakelplattor i badrummet i min bostadsrätt, två är vid duschutrymmet och en är på gipsväggen vid ingången till badrummet. Badrummet är byggt 2015.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.