Register

GRATIS TJÄNST

Bygga nytt badrum i Göteborg

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i November 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Jag har en gammal järngolvbrunn i en BRF som läcker och behöver bytas. Badrummet har matta (ej kakel).

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Det finns två badrummet det ska vara renovera helt.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Vi har själva köpt kakel för vägg och golv och skulle nu gärna vilja veta hur mycket det kan kosta att montera det?Jag skulle både vilja veta priset för att riva befintligt kakel och sätta upp det nya, men vill även veta priset för att montera det nya kaklet på det redan befintliga. Mått på vårt badrum (anges i m):

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej! Vi är en bostadsrättsförening i Göteborg som vill ha hjälp med att byta golv i en av våra trappuppgångar. Har svårt att uppskatta ytan exakt men c. a 25-30 kvm golv som ska bytas.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag vill plocka bort mitt badkarl och ha en dusch istället. Dock sitter duschen på ena sidan av badkarlet och brunnen på andra. Därför behöver jag hjälp med att dra nya rör från där duschen är idag till där brunnen är, cirka 2 m.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Trasig kakelplatta i duschen. byte av kakelplatta och fixa fogar runt om kring golvbrunnen

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Vi har 0-32 bergskross ca 25 kvm ca 7 cm som ska sättas med vibratorplatta vilket vi vill ha hjälp med

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.