Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga nytt badrum i Göteborg

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Helrenoverat badrum 2008 av Bauhaus med klinker på golvet behöver fogas om. Svart Klinker ca 4 m2

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Har en toalett idag som måste omvandlas till RWC toalett. Har en städskrubben med gips mellan toaletten och skrubben som kan användas för syftet även

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Helrenovering av:Tvättstuga (källare) ================================= 230x350cm ny golvbrunn (i bottenplattan). ev.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Ny våtrumsmatta i tvättstuga ca 5 kvm

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag har ett hyfsat nyrenoverat badrum där jag behöver byta ut 5 kakelplattor pga att förra ägaren har borrat i dessa för att hänga upp en duschvägg. Det har även borrats mellan fogen på två klinkerplattor i golvet. Kan ni hjälpa mig att byta ut dessa?

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Installation av duschdörrar

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Renovera badrum som byggdes på 1990-talet med kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Vill ha klinkergolv och kakel på väggarna och korrekt tätskikt för duschhörna, ny toalettstol och handfat med kran. I badrummet skall det också installeras tvättmaskin och torktumlare.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.