Register

GRATIS TJÄNST

Bygga nytt badrum i Örebro

Nu för tiden är det många som väljer att bygga ett nytt badrum då det blivit en av de vanligaste rummen man renoverar och värdesätter högst. Från att ha varit ett rum där vi bara gör det nödvändiga behoven har det utvecklats till ett rum där vi ska slappna av och njuta. Men det är många regler som styr hur ett nytt badrum ska byggas och det är viktigt att känna till branschens regler för att kunna bygga ett fuktsäkert badrum. Så se till att du har kompetent personal som ska bygga ditt nya badrum då avvikelser från reglerna kan resultera i ett försäkringsbolagen inte ersätter eventuella skador. Tänk också på att utnyttja rotavdraget medans det finns!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

M Frosthagen Bygg Örebro AB

Adress: Fjärde Tvärgatan 4, ÖREBRO
Telefon: 0706346527

Medlem av Sveriges Byggindustrier

AB Förenade Bygg Örebro

Adress: Elementvägen 6, ÖREBRO
Telefon: 019262510

Medlem av Sveriges Byggindustrier

TRANAB Markbyggnad AB

Adress: Nastagatan 22, ÖREBRO
Telefon: 019167790

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Kakla badrum. Golvet är 8,5 kvm. Plattor 20x120 samt en dusch med 5x5 på 120x140cm (ingår i 8,5kvm) Väggar ska kaklas med 60x120 kakel.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Fukt i golvbrunn i källaren där tvättstuga är. Fuktproblemet måste lösas och tanken är halvkakla och instalera dusch, handfat och hansukstork. Kanske golvvärme.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Fukt i golv/golvbrunn i källare/tvättstuga. Golvbrunn och avlopp ska åtgärdas. Se hur mycket fukten har spridits och åtgärda detta.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Renovering av badrum på 4 kvm. Badrummet är I originalskick från 1974. Våtrumsvägg och våtrumsmatta son behöver bytas ut.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Läggning av golvmatta i badrum. Tarkett aquarell grön. Rummet är 135×198 cm utan några avvikande hörn.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Renovering av lägenhet om 104kvm. Badrum:ny våtrumsmatta på vägg, ny golvmatta, målning av tak och snickerier, byte av blandare i badkar.

  Örebro
 • Badrumsrenovering

  Två st badrumsrenoveringar. Ett av badrummen kräver också en ombyggnation i form av rivning av bastu och installering av tvättmaskin/tumlare. Samt flytt av element.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.