Register

GRATIS TJÄNST

Badrumsrenovering i Malmö

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan involvera många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam så det är viktigt att veta man vill ha. Se över familjens behov och vilka funktioner du vill ha i badrummet. Bestäm dig för vilka material som ska användas samt vilka färger badrummet ska gå i. Eftersom badrummet är ett våtrum är det väldigt viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens istället för att göra momenten själv då många försäkringsbolag inte betalar ut skadeersättning om jobben inte är gjorda av fackmän. Det går också bra att få offerter på vissa delar av badrumsrenoveringen om man vill göra vissa saker själv. Tänk på att renovera badrum är ett stort projekt som kräver mycket planering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Vill byta gjutjärnsbrunn i dusch mot plastbrunn. Vill även byta plastmatta i dusch ca 1x2 m, evt i hela badrummet,då ca 3x3 m. Vill gärna ha samarbete mellan då vvs-are och golvläggare.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  1) Bredda dörröppningen in till badrummet, montera ny bredare dörr (kräver våtrumsbehörighet då en rad väggkakel ska tas bort). Montera ny badrumströskel, rullstolsvänlig. 2) Montera ner duschvägg (en halv, som är väggmonterad) 3) förkorta tvättbänk och montera ner ett vägghängt skåp 4) Ta bort garderober i ett sovrum och del av innerväggen bakom dessa (130 cm lång vägg) och lägga ny tröskel.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Renovering badrum:- Ny brunn och nya utanpåliggande rör - Montering vattenburen handdukstorkare - Montering WC - Montering tvättställ - Montering badkars och blandare - Proppning och avstängning

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag vill lägga laminatgolv i köket

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Plattsättare att kolla om vi har fukt i badrummet

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Önskar offert för badrumstätskikt

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Byte av vask i badrum, nedtag av befintlig vask o montering av ny vask.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.