Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med badrumsrenovering i Malmö

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan involvera många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam så det är viktigt att veta man vill ha. Se över familjens behov och vilka funktioner du vill ha i badrummet. Bestäm dig för vilka material som ska användas samt vilka färger badrummet ska gå i. Eftersom badrummet är ett våtrum är det väldigt viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens istället för att göra momenten själv då många försäkringsbolag inte betalar ut skadeersättning om jobben inte är gjorda av fackmän. Det går också bra att få offerter på vissa delar av badrumsrenoveringen om man vill göra vissa saker själv. Tänk på att renovera badrum är ett stort projekt som kräver mycket planering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Vi ska renovera badrum i vårt nya hus. Det lutar åt att öppna upp mellan gästtoa och badrum för att göra ett större badrum. Det blir ca 6 kvm.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vi har idag ett badrum med toalett, handfat och badkar som är kaklat längs golv och väggar. Badkaret står längs ena väggen (ej inbyggt) och har en golvbrunn under. Vi vill plocka ut badkaret och sätta in en dusch (genom att sätta in duschväggar) längs ena halvan av väggen, samt längs andra halvan av väggen sätta in en tvättmaskin.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Ett badrum 2. 60 x 1. 60m och en gästtoa 0. 90 x 1. 60m skall bli ett rum med duschutrymme i gästtoan och nytt tvättställ och toa I barumsdelen. Vatten och avlopp från badrum måste förlängas och vatten och avlopp från gästtoan måste ”dödläggas”. Elektriker behöver anpassa belysning till det nya utrymmet.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Hej, Jag vill renovera min gästtoalett. Toaletten är cirka 3 kvadratmeter. Jobbet som krävs är att sätta på kakel, ny toalettsits, tvättställ och dusch.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver sätta in en ny toalettstol

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Kakel på vägg ca 35 kvm, kacklets storlek 30 x 60. Klinkers. På denna väg ska även hyllor monteras samt arbetsbänk.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Önskar hjälp med att sätta upp våtrumsmatta på golv och vägg i badrum ca 13kvm. Även brunnen i duschen ska bytas.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.