Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga golvvärme i Borås

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Flexikraft AB

Adress: Sjönäsgatan 8, BORÅS
Telefon: 033228330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Färgbolaget i Borås AB

Adress: Box 447, BORÅS
Telefon: 033413313

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Kakel i Sjuhärad AB

Adress: Box 948, BORÅS
Telefon: 033412050

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Renovera Wc till ett badrum, behövs sättas in golvbrunn, vattenburen golvvärme mm, 2,2*2,6 meter Vattenburen golvvärme till sovrum 4,25*3,3 meter

  Borås
 • Golvvärme

  I samband med husrenovering ska jag bytta värmesystem. Huset är från 1972 och jag har vattenburen värmesystem med IVT frånluft. Jag vill ta bort alla radiatorer och installera golvvärme.

  Borås
 • Golvvärme

  *Elektrisk golvvärme på betongunderlag *Badrum, Yta = 2,7m x 1,7m (4,6kvm) *Tätskikt är borttaget. Offert sökes för anläggning och installation av golvvärme men en separat offert där flytspackling (falljustering) ingår kan lämnas separat.

  Borås
 • Golvvärme

  Har ett nybyggt hus (Myresjöhus smart98+) med oinredd övervåning. Vi vill ha hjälp med att lägga ett vattenburet värmegolv på övervåningen. Det är ca 70 kvm.

  Borås
 • Golvvärme

  Vi ska bygga ut vårt hus med 70 kvm. Idag finns vattenburen golvvärme i befintligt hus(128 kvm)1-plansvilla. Vill ha kostnadsförslag på vad det skulle kosta att få in vattenburen golvvärme i den nya delen (70 kvm).

  Borås
 • Golvvärme

  Golvvärme el i uterum. Överslag i ledningen till temperaturgivaren enligt felsökning av elektriker. Uterummet är ca 16 m.

  Borås
 • Golvvärme

  Golvvärme via el. Överslag via termostaten till systemet. Installerat 2000.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri