Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att lägga golvvärme i Göteborg

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Jag vill installera elektrisk golvvärme vid matplats, hall och på gästtoaletten i mitt radhus. Det innebär att det befintliga laminatgolvet samt samt klinkers i hallen och på toaletten tas bort. Värmegolvet installeras och det läggs nytt laminat vid matplats och i hallen.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Hall golvvärme på 5 kvm, bila bort nuvarande klinker, lägga nytt klinkergolv.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Har ett vardagsrum som är ständigt kallt. Huset har vattenburen värme, men vet inte om det går att koppla på, annars elvärme. Det är ett gammalt hus, med gansk lågt i tak.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Sätta in golvvärme på hela entré våningen, hallen har mått 380x200, vardagsrummet har 390x730, köket har 390x470. Hall/kök/vardagsrum sitter ihop. Idag finns vattenburen uppvärmning genom element

  Göteborg
 • Golvvärme

  Byta ut radiatorer för vattenburen värme i två angränsande rum mot vattenburen golvvärme. Totalt ca 15 kvm. Golven är idag råspont på träbjälklag.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Hej, Behöver hjälp med att lägga vattenburen golvvärme i 7 rum på bottenvåning.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Hej, Jag har vattenfyllda radiatorer i mitt hus och bergvärme. Jag ska lägga nya golv i hela övervåningen och undrar vad det kostar att lägga vattenburen golvvärme. Ytan är ca 110 m2 Jag har tänkt att riva ut det gamla golvet själv samt lägga parketten själv.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.