Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga golvvärme i Jönköping

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Lägga vattenburen golvvärme.

  Jönköping
 • Golvvärme

  Vi kommer flytta in i ett sutterängshus den 31a juli, huset är byggt 1976 och har idag direktverkande el. Vi skulle därför vilja lägga golvvärme i nästan hela undervåningen (förutom badrum som redan har golvvärme), om detta är möjligt. Jag vet inte hur bra isolerad plattan är idag med tanke på byggnadsåret, idag ligger det en kork-matta i "gillestugan" och klickgolv i de två sovrummen på bottenvåningen.

  Jönköping
 • Golvvärme

  Hej, vi behöver hjälp av en elektriker med att lägga golvvärme. Detta gäller tre rum. Helst så snart som möjligt men vi kan vänta.

  Jönköping
 • Golvvärme

  Har material till Golvvärme. Undrar om det finns någon som kan lägga in det då min man skulle gjort det men tyvärr gått bort. Ska också byta ut 2 element mot nya i ett rum som ska tas bort innan målning och sättas dit efter målning.

  Jönköping
 • Golvvärme

  Jag har köpt ett golvvärmepaket från T2 opch behöver hjälp med att installera det,

  Jönköping
 • Golvvärme

  Hej! Vill byta till vattenburen golvvärme i huset! Idag värms huset av vattenburna element!

  Jönköping
 • Golvvärme

  Offert angående vattenburen golvvärme

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.